Εφαρμογές Ηχομόνωσης

Οι μηχανικοί της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ διαθέτουν εμπειρία από το 1978 στους τομείς μηχανολογικού, βιομηχανικού και περιβαλλοντικού θορύβου. Προσφέρουν πλήρη τεχνολογική υποστήριξη για το σχεδιασμό και την λήψη μέτρων μείωσης θορύβου σε διαφόρων τύπων εφαρμογές, αξιοποιώντας συνδυαστικά με την εμπειρία, ειδικά προγράμματα για την προσομοίωση της ηχητικής εκπομπής σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι η παροχή σαφών τεκμηριωμένων λύσεων ηχομόνωσης, με την αξιοποίηση κατάλληλων ηχομονωτικών & ηχοαπορροφητικών υλικών.

Η ομάδα μας συμπληρώνεται από έμπειρους τεχνικούς στον κλάδο της ηχομόνωσης και αναλαμβάνει την εγκατάσταση των ηχομονωτικών λύσεων, υπό την επίβλεψη ακουστικών μηχανικών.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται, καθορίζει πριν από κάθε εφαρμογή να εκτελούνται ηχομετρήσεις του υπάρχοντος επιπέδου θορύβου. Έτσι ορίζεται η απαιτούμενη ηχομείωση. Στην συνέχεια και μετά την επιτυχή εγκατάσταση των ηχομονωτικών μέτρων, εκτελούνται εκ νέου ηχομετρήσεις επαληθευτικά ώστε να ποσοτικοποιηθεί το αποτέλεσμα της επιτευχθείσας ηχομόνωσης.

Για προσαρμοσμένες λύσεις στις εκάστοτε ανάγκες και την τεχνική καθοδήγηση για την επίλυση του προβλήματος θορύβου, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το Τεχνικό τμήμα στο tech@alphacoustic.com.

Ηχομόνωση σε μηχανολογικό εξοπλισμό που λειτουργεί στο δώμα του κτηρίου γραφείων “THE ELEMENT”.

Ηχομόνωση σε μηχανολογικό εξοπλισμό που λειτουργεί στο δώμα του ξενοδοχείου MOXY Athens.

Ηχομόνωση σε μηχανολογικό εξοπλισμό που λειτουργεί στο δώμα του πρώην κτιρίου της Ελευθεροτυπίας.

Ηχομόνωση σε Μηχανολογικό εξοπλισμό κλιματισμού στο δώμα του κτιρίου γραφείων “The Orbit”.

Ηχομόνωση σε Μηχανολογικό εξοπλισμό κλιματισμού στο δώμα του κτιρίου της KAIZEN.

Ηχομόνωση μηχανολογικού εξοπλισμού που λειτουργεί στο δώμα του κτιρίου “The Wave”.

Call now button
+30 210 6779 875