Ακουστική Χώρων

Στην ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, πιστεύουμε στην πλήρη προσαρμογή και ευελιξία προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Σε έργα που το ακουστικό αποτέλεσμα αποτελεί σημαντικό παράγοντα, οι πελάτες βασίζονται στην εμπειρία και την αξιοπιστία μας.

Στις περιπτώσεις αυτές η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη ανάθεση του έργου βελτίωσης της ακουστικής του εκάστοτε χώρου. Η εφαρμογή περιλαμβάνει την μελέτη – την εγκατάσταση – την επίβλεψη – και τέλος την πιστοποίηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ακουστικά ποιοτικό ακουστικό περιβάλλον και η ακουστική κατασκευή ολοκληρωμένων έργων όπως χώροι γραφείων, μουσικά Studio, αμφιθέατρα, χώροι εστίασης κ.α..

Για προσαρμοσμένες λύσεις στις εκάστοτε ανάγκες και την τεχνική καθοδήγηση για την επίλυση του προβλήματος θορύβου, προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το Τεχνικό τμήμα στο tech@alphacoustic.com.

Δείτε πώς η ALPHA ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να αυξήσει την παραγωγικότητά της και να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον με καλύτερη ακουστική χώρου.

Μειώστε τον θόρυβο της αντήχησης που προκύπτει από τη μουσική ή τις ομιλίες με μια σειρά από ακουστικές επεμβάσεις από την ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

Βελτιώστε την ακρίβεια των ηχογραφίσεων του studio σας και απολαύσετε πολύ καλύτερες μίξεις χωρίς «ακουστική κόπωση».

Επίτευξη ακουστικής άνεσης σε χώρους πολλαπλών χρήσεων με επιτυχή έλεγχο του ήχου, της αντήχησης και του αναγγενόμενου θορύβου

Επίτευξη του βέλτιστου χρόνου αντήχησης με ακουστική επεξεργασία από τους ειδικούς της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ

Call now button
+30 210 6779 875