Συνεργασία με την Sinergi Acoustic στην Ινδονησία

Η Άλφα Ακουστική είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Sinergi Acoustic στην Ινδονησία. Είναι πολύ θετική εξέλιξη για την εταιρία μας αφού αυτή η συνεργασία θα προωθήσει περεταίρω τις λύσεις ηχομόνωσης και ακουστικής βελτίωσης στη Ινδονησία.

Η Sinergi Acoustic είναι μια πρωτοπόρος εταιρία στον χώρο της ακουστικής με έδρα τη Τζακάρτα, ιδρυθείσα από τον Samuel Kevin. Από το 2014 η εταιρία έχει συνεργαστεί με δεκάδες εθνικά και διεθνή έργα όπου η ακουστική χώρου παίζει μεγάλο ρόλο, όπως αίθουσες ακρόασης, ωδεία, κινηματογραφικές αίθουσες, στούντιο ηχογράφησης, αίθουσες καραόκε, home cinemas, γραφεία, ξενοδοχεία κ.α.

Το κύριο πλεονέκτημα της Sinergi έγκειται στη συμβουλευτική ομάδα της που αποτελείται από ακουστικούς μηχανικούς, μηχανικούς ήχου, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων που έχουν εκτεταμένο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και διεθνείς πιστοποιήσεις. Εξοπλισμένοι με επαγγελματικά εργαλεία και λογισμικό για την ανάλυση, την πρόβλεψη και την προσομοίωση ακουστικής συμπεριφοράς, παρέχουν τις πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές λύσεις για τους πελάτες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sinergi Acoustic επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους:
https://www.sinergiacoustic.com/

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα ηχομόνωσης και ακουστικής ή το δίκτυο διανομής μας σε όλον τον κόσμο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Call now button
+30 210 6779 875