Νέο ηχοαπορροφητικό υλικο ακουστικής βελτίωσης POLYfon

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας στην δημιουργία νέων εξειδικευμένων προϊόντων για την βελτίωση της Ακουστικής χώρων σχεδιάσαμε ένα νέο πρωτοποριακό ηχοαπορροφητικό υλικό το POLYfon σε πλάκες πάχους 55mm.

Η βασική μορφή του POLYfon αποτελείται από πλάκες 60x60mm από αφρώδη πολυουρεθάνη ημίκλειστου κυψελίδων με μια ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια για μεγαλύτερη ηχοαπορρόφηση με εντυπωσιακό πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Στην πάνω πλευρά αυτού μπορεί να δεχθεί λεπτή μεμβράνη η οποία προσφέρει αύξηση της ηχοαπορρόφησης στις χαμηλές συχνότητες και παράλληλα διάχυση του ήχου εντός των χώρων.

Η μεμβράνη διάχυσης μπορεί να είναι ακρυλικό διάφανο υλικό, κοντραπλακέ, φορμάικα, φελλός καθώς και οποιαδήποτε ημί-σκληρη επιφάνεια μπορεί να κυρτωθεί. Η ακρυλική μεμβράνη μπορεί να επικαλυφθεί με ύφασμα είτε οποιαδήποτε αυτοκόλλητη εκτύπωση. Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατό να δημιουργηθούν αναρίθμητες αισθητικές παρουσιάσεις οι οποίες μπορούν να αλλαχτούν στο μέλλον.

Ζητήστε μας να σας στείλουμε περισσότερα τεχνικά στοιχεία και δείγματα υλοποίησης της διαχυτικής μεμβράνης στο info@alphacoustic.com/alphacoustic ή τηλεφωνικώς στο 210 6779875.

Σελίδα Προϊόντος

Call now button
+30 210 6779 875