Αρχιτεκτονική Ακουστική Τεχνολογία & Ελληνικά Ηχομονωτικά Υλικά στην έκθεση Big 5 Show 2019 στο Dubai

Για άλλη μια φορά συμμετείχαμε στη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εμπορική έκθεση στη Μέση Ανατολή, το Big 5 Show, που πραγματοποιήθηκε από Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο Ντουμπάι.

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσίασε τα προϊόντα μόνωσης κραδασμών, που σχεδιάζουμε και παράγουμε στην Ελλάδα και εξάγουμε εδώ και χρόνια σε πολλές χώρες του κόσμου (www.antivibration-systems.com), καθώς και την τεχνολογία που διαθέτουμε στην αντιμετώπιση του θορύβου.

Η ομάδα των ακουστικών συμβούλων μας παρουσίασε όλα τα νέα καινοτόμα προϊόντα ελέγχου ΘΟΡΥΒΟΥ & ΔΟΝΗΣΕΩΝ. Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας με όλα τα νέα μοντέλα ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ πλαισίων, να παρουσιάσαμε τις τεχνικές προδιαγραφές τους και να διερευνήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας.

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ παρουσίασε τα ακόλουθα νέα προϊόντα:

– Προϊόντα αντιμετώπισης στερεόφερτης μετάδοσης δονήσεων. Αντικραδασμικές αναρτήσεις  προστασίας από κραδασμούς, ελαστικά πέλματα για μείωση κραδασμών, βάσεις ελατηρίου, αντισεισμικά συστήματα συγκράτησης και πολλά άλλα.         Περισσότερες πληροφορίες στο www.antivibration-systems.com.

–Ακουστικά πάνελ με ύφασμα ALPHAcoustic-Fabric. Διαθέτουν Υψηλή απορρόφηση ήχου, καινοτόμο σχεδιασμό, με μοντέρνα και πρωτοποριακά σχέδια. Τα ακουστικά αυτά πλαίσια προσφέρουν ένα καλύτερο ακουστικό περιβάλλον σε εσωτερικούς χώρους. Μερικά από τα νέα ηχοαπορροφητικά προϊόντα που παρουσιάσαμε ήταν και οι ηχοαπορροφητικές πλάκες από ίνες πολυεστέρα iZiFON καθώς και οι ηχοδιαχυτές κυματοειδούς διαμόρφωσης OCEANOS, οι οποίοι μπορούν να εφοδιαστούν και με εσωτερικό φωτιστικό σύστημα LED και να προσφέρουν εκτός από διάχυση και διάχυτο φωτισμό στον χώρο.

Η επιστημονική μας ομάδα περιλάμβανε συμβούλους ακουστικής, ακουστικούς μηχανικούς, συμβούλους μείωσης προβλημάτων θορύβου και κραδασμών, με στόχο την παροχή ενός πλήρους φάσματος ικανοτήτων προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Οι άκρως εξειδικευμένοι σύμβουλοι ακουστικής με εμπειρία άνω των 40 ετών στον τομέα αυτό, μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα ακουστικής, θορύβου και κραδασμών.

Η επιστημονική μας ομάδα μπορεί επίσης να υποστηρίξει και να συνεργαστεί με την υπόλοιπη μελετητική ομάδα ενός κτηρίου στους τομείς της ακουστικής εσωτερικών χώρων (πρόβλεψη-προσομοίωση-ακουστικοποίηση), αλλά και στην πρόβλεψη της διάδοσης θορύβου σε ανοιχτό χώρο (αυτοκινητόδρομος, σιδηρόδρομος, αεροδρόμια και θόρυβοι βιομηχανικών εγκαταστάσεων). Είμαστε εδώ για σας υποστηρίξουμε στην επίλυση προβλημάτων θορύβου κραδασμών και ακουστικής χώρων με συγκεκριμένες λύσεις.

Ενδιαφερόμαστε έντονα για τη δημιουργία διεθνών επαφών, συνεργασία σε διάφορους τομείς, όπως ακουστικές μελέτες, εφαρμογές ελέγχου θορύβου και κραδασμών και προώθηση των ηχομονωτικών και ακουστικών προϊόντων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email : info@alphacoustic.com ή στο 210-6779875.

Call now button
+30 210 6779 875