Ηχομονωτικά υλικά και Ηχοαπορροφητικά Προιόντα της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ στο Big 5 Show 2019 στο Dubai

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα παρευρεθεί και φέτος στο Dubai World Trade Center το οποίο για ακόμα μια χρονιά στεγάζει το the Big 5 Show.

Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη έκθεση στη Μέση Ανατολή που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας κατασκευαστικής βιομηχανίας με πάνω από 20.000 δομικά προϊόντα και 2.500 εκθέτες να λαμβάνουν μέρος σε αυτή.

Από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου 2019 η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα δώσει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου να γνωρίσουν από κοντά τα ηχομονωτικά, ηχοαπορροφητικά και αντικραδασμικά προϊόντα της, τα οποία η ίδια σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξάγει διεθνώς.

Στο περίπτερο μας 6Α272 Hall ΝΟ. 6 θα βρίσκονται εξειδικευμένοι μηχανικοί της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, διαθέσιμοι να προσφέρουν περαιτέρω πληροφορίες για τα ηχομονωτικά και αντικραδασμικά προϊόντα μας και να συζητήσουν μαζί σας για τις πιθανές κτηριακές και μηχανολογικές εφαρμογές τους.

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι φιλοξενεί τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εμπορική έκθεση κατασκευών στη Μέση Ανατολή, το Big 5 Show, που πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο Ντουμπάι.

Σας προσκαλούμε και πάλι φέτος, για να επισκεφθείτε  στο περίπτερο μας 6Α272 στην αίθουσα No. 6.

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα παρουσιάσει τα ακόλουθα νέα προϊόντα:

-Τα προϊόντα απομόνωσης των δονήσεων VIBRO. Αντικραδασμικές αναρτήσεις, ελαστικά πέλματα μείωσης κραδασμών, βάσεις ελατηρίων, αντισεισμικά συστήματα περισσότερες πληροφορίες στο www.antivibration-systems.com.

-Ακουστικά πάνελ με ύφασμα ALPHAcoustic. Υψηλή ηχοαπορρόφηση. Πρωτοποριακή σχεδίαση ακουστικών πλαισίων. Αυτά τα πάνελ μπορούν να προσφέρουν ένα καλύτερο ακουστικό περιβάλλον στα έργα σας. Θα παρουσιαστούν νέα ακουστικά υλικά όπως, πλάκες από ίνες πολυεστέρα, ακουστικούς διαχυτές OCEANOS και πολλά άλλα ….

ALPHAcoustic – ORTHO Fabric | Ορθογωνικά Ακουστικά Πλαίσια

ALPHAcoustic – TONDO Fabric | Καμπύλα Ακουστικά Πλαίσια

ALPHAcoustic – OCEANOS | Κυματοειδής Ηχοδιαχυτής

Περισσότερες πληροφορίες στο www.alphacoustic.com = συστήματα απορρόφησης ήχου.

-ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ προϊόντα ALPHAFON, όπως μεταλλικά ηχοπετάσματα, σιγαστήρες, ηχοπαγίδες κλιματισμού, ηχομονωτικές πόρτες και πολλά άλλα ηχομονωτικά προϊόντα.

-Ακουστικές μελέτες πρόβλεψης μετάδοσης του θορύβου με χρήση υπερσύγχρονων προγραμμάτων όπως CADNA.A –EASE-Sound Flow  Soft Db, auralization programs, Noise in air ducts .

-Ακουστικές  μετρήσεις με τα όργανα υψηλής τεχνολογίας όπως BRUEL&KAJER, NTi , Bedrock.

Οι μηχανικοί μας με 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ θα παρουσιάσουν τις δυνατότητα νέων  συνεργασιών.

Περιμένουμε την επίσκεψή σας στο περίπτερο 6A272 στο Hall No. 6.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email : info@alphacoustic.com ή στο 210-6779875.

Call now button
+30 210 6779 875