Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ έλαβε μέρος στο webinar: Noise & Vibration Management.

σεμινάριο ακουστικής και ηχομόνωσης

Είμαστε στην ευχάριστή θέση να σας ανακοινώσουμε τη συμμετοχή της εταιρείας μας στο webinar: Noise & Vibration Management το οποίο διοργάνωσε η εταιρεία NEWTECH Insulation με έδρα την Ταϊλάνδη στις 22/09/2021.

Ο κος Αντώνης Αργουδέλης, μέτοχος και ειδικός ακουστικός μηχανικός της εταιρείας μας ήταν ένας εκ των κύριων ομιλητών του σεμιναρίου, μέσα από το οποίο παρουσίασε τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ  στον τομέα της ηχομόνωσης, της ακουστικής βελτίωσης και της αντικραδασμικής προστασίας.

Απευθυνόμενος σε ένα κοινό 150 ατόμων οι περισσότεροι εκ των οποίων μηχανικοί, τεχνικοί και  επαγγελματίες ασφάλειας , παρουσίασε τη δραστηριότητα της εταιρείας μας και ανέδειξε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για λύσεις ηχομόνωσης , ακουστικής βελτίωσης και αντικραδασμικής προστασίας μέσα από ένα ευρύ φάσμα λύσεων, προτάσεων και εξειδικευμένων προϊόντων προσαρμοσμένες σε διαφορετικές ανάγκες.

Για ακόμη μία φορά η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ δίνει δυναμικά το παρόν στη μετάδοση εξειδικευμένων γνώσεων στον τομέα δραστηριοποίησης της, παγιώνοντας και ενδυναμώνοντας το όνομά της και τη θέση της στην παγκόσμια αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα σύνδεσμο:

 

acoustics webinar presentation

Call now button
+30 210 6779 875