Τα ηχομονωτικά & ηχοαπορροφητικά υλικά της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ στην Τουρκία

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με τα ηχομονωτικά υλικά ALPHAfon και τα ηχοαπορροφητικά υλικά ALPHAcoustic, συμμετείχε στην διεθνή έκθεση ISK – SODEX 2014, με θέμα Ψύξη, θέρμανση, κλιματισμό, αντλίες , βαλβίδες, εξαρτήματα Επεξεργασίας Νερού και μονώσεις. Η έκθεση έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολή, από τις 07-10 Μαΐου 2014.

Η πρωτοποριακή σχεδίαση, οι προηγμένες λύσεις και η άμεση εξυπηρέτηση σχετικά με τα ηχομονωτικά και ηχοαπορροφητικά υλικά της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ, τα έχει καθιερώσει μεταξύ των πιο δημοφιλή στην Τουρκική αγορά.  Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε ηχομονωτικά υλικά όπως ηχοπετάσματαηχομονωτικές πόρτες, σιγαστήρες κτλ. Σε συνδυασμό με την επιστημονική υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μας σε θέματα που αφορούν μελέτες ακουστικής, μελέτες ηχομόνωσης και αντιδονητικά τα ηχομονωτικά υλικά μας έχουν γίνει ευρέως αποδεκτά στην Τουρκική αγορά.

Μέλη της ομάδας των ακουστικών μηχανικών και συμβούλων μας ήταν στο περίπτερο και μαζί με τον Αντιπρόσωπό μας στην Τουρκία βοήθησαν τους ενδιαφερόμενους στην πιο ακριβή επιλογή για ηχομονωτικά υλικά καθώς και λύσεις σε μηχανολογικές και κτιριακές εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηχομονωτικά υλικά μας, καθώς και τις εφαρμογές για ηχοαπορροφητικά υλικά σε μηχανολογικές και κτιριακές εφαρμογές μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6779875.

Call now button
+30 210 6779 875