Ηχομονωτικά και Ηχοαπορροφητικά υλικά στην Αλβανία

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα συμμετέχει στην 1η διεθνή έκθεση Klimathermika 26-28 Μαρτίου στα Τίρανα της Αλβανίας. Η έκθεση πραγματοποιείτε παράλληλα με την 4η Διεθνή Έκθεση “Construction Albania” στο παλάτι των Συνεδρίων στα Τίρανα.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τα Ηχομονωτικά, αντικραδασμικά προϊόντα  που χρησιμοποιούνται σε μηχανολογικές εφαρμογές.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν η νέα σειρά προϊόντων της εταιρείας μας, POLYfon τα οποία αποτελεί τη νέα καινοτόμο σειρά από ηχοαπορροφητικά υλικά που μπορεί να προσφέρει παράλληλα απορρόφηση και διάχυση του ήχου. Επιπλέον το χαμηλό κόστος και η ευκολία τοποθέτησης κάνει την σειρά από ηχοαπορροφητικά υλικά POLYfon προσιτή και εύχρηστη για την ακουστική βελτίωση χώρων υψηλών προδιαγραφών.   

Στόχος της έκθεσης είναι να ενημερωθούν οι μηχανικοί για Ηχομονωτικά προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε που αφορούν Αρχιτεκτονική Ακουστική, Ηχομόνωση & Αντικραδασμική προστασία. Εκτός από το καθαρό μελετιτικό τμήμα της εταιρείας μας, θα υπάρχει παρουσία και από τους μηχανικούς πωλήσεων σχετικά με τα ηχομονωτικά και ηχοαπορροφητικά υλικά.

vibration isolation materials Albania

Ημερομηνία: 26-28 Μαρτίου 2015-02-25

Τόπος: Τίρανα, Αλβανίας

Αίθουσα: Main Hall

Αριθμός Περιπτέρου: No 5

Θα χαρούμε να σας δούμε!

Call now button
+30 210 6779 875