Η Αλφα Ακουστική στο συνέδριο ICSV23 στην Αθήνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση στα πλαίσια του ICSV23 το οποίο είναι το 23ο Διεθνές Συνέδριο για την ακουστική & την αντικραδασμική προστασία. Το συνέδριο θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου του 2016, στην Αθήνα, Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ εδώ και 30 χρόνια αποτελεί μια εταιρεία με αυξημένη εξειδίκευση στην επιστήμη της ακουστικής, ηχομονωσης και αντικραδασμικής προστασίας. Λόγω της διεθνής δραστηριότητας της εταιρείας και των εξαγωγών τις οποίες εκτελεί το συνέδριο ICSV23 αποτελεί μία καλή ευκαιρία για επίσκεψη από διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους. Για τον λόγο αυτό κατά την εβδομάδα του συνεδρίου θα εκτελούμε καθημερινά παράλληλες δραστηριότητες και “open days” με διάφορες παρουσιάσεις και θεματικές ενότητες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ alphacoustic.com

Alpha Acoustiki in ICSV23

Ακουστικοί μηχανικοί της εταιρείας μας παρακολουθούν τα συνέδρια ICSV ανά τον κόσμο, αλλά το γεγονός ότι φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να παρουσιάσουμε τα τελευταία προϊόντα και λύσεις που προσφέρουμε στην ηχομόνωση και την απομόνωση κραδασμών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου,  μέλη της εταιρείας μας θα είναι στη διάθεσή σας στο περίπτερό μας (Νο 7) για να συζητήσουν περισσότερα σχετικά με τις λύσεις που προσφέρουμε.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ http://www.icsv23.org/ ή καλέστε μας στο 2106779875.

Call now button
+30 210 6779 875