Η Άλφα Ακουστική στην Ινδία

H AΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ συμμετείχε με επιτυχία στην διεθνή έκθεση ACREX 2010 από 17 ως 20 Φεβρουαρίου 2010 προσκεκλημένη του τοπικού αντιπροσώπου της, στην Βομβάη της Ινδίας.

Η ACREX 2010 είναι η μια εδραιωμένη έκθεση στον χώρο του κλιματισμού, ψύξης-θέρμανσης τόσο στην Ινδία όσο και σε ολόκληρη την αγορά της Ασίας. Η εταιρία ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα εξειδικευμένα και πρωτοποριακά συστήματα αντιμετώπισης κραδασμών Vibro καθώς και τα ηχομονωτικά και ηχοαπορροφητικά υλικά ALPHAfon και ALPHAcoustic στον τομέα της Εφαρμοσμένης Αρχιτεκτονικής Ακουστικής.

Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα κατανόησης των αναγκών της τοπικής αγοράς της Ινδίας, έτσι ώστε να σχεδιαστεί καλύτερα η στρατηγική διείσδυσης στην τοπική αγορά. Διαπιστώθηκε ότι η Ινδία είναι μια αναπτυσσόμενη χώρα με πολλές ανάγκες για επίλυση προβλημάτων θορύβου. Το ενδιαφέρον των τοπικών μηχανικών ήταν μεγαλύτερο, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες εταιρίες σε θέματα ηχομόνωσης και αρχιτεκτονικής ακουστικής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τομέα των Ακουστικών Μελετών όπου παρουσιάστηκαν τα σύγχρονα προγράμματα λογισμικού με τα οποία μπορεί να προβλεφθεί η διάδοση του θορύβου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά και η αρχιτεκτονική ακουστική ενός χώρου.

Η AΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είναι η μόνη Ελληνική εταιρία με εξαγωγικούς προσανατολισμούς με θέματα που προσφέρουν ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις Αρχιτεκτονικής Ακουστικής, Ηχομονωτικών και Αντικραδασμικών προϊόντων.

Call now button
+30 210 6779 875