Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ στην έκθεση EuroNoise 2018

Η εταιρεία μας, θα συμμετέχει στην παράλληλη έκθεση του συνεδρίου EuroNoise 2018, που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από 27 – 31 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο Creta-Maris στην Χερσόνησο της Κρήτης. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Euroepan Acoustics Association & το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) Το διεθνές συνέδριο αναμένετε να προσελκύσει περισσότερους από 600 επιστήμονες από όλο τον Κόσμο.

Η εταιρεία μας θα έχει την χαρά να παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα προϊόντα:

Όλα τα παραπάνω σχεδιάζονται, παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται μέσω ενός δικτύου συνεργατών σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε από το 1978 για το σχεδιασμό και την παραγωγή Ελληνικών προϊόντων έχει καθιερώσει την εταιρεία ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της ηχο-προστασίας αερόφερτου και δομόφερτου θορύβου.

Το επιστημονικό δυναμικό της εταιρείας μας, θα είναι στην Ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τους τομείς όπου τα προϊόντα της εταιρείας μας μπορεί να προσφέρουν λύσεις σε θέματα βελτίωσης της Ακουστικής, Ηχο-προστασίας και αντιμετώπιση των κραδασμών.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στην Κρήτη!

Call now button
+30 210 6779 875