Συνεργασία με την Τiflex LTD στην Αγγλία

Η Άλφα Ακουστική είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Tiflex LTD με έδρα την Κορνουάλη της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι πολύ θετική εξέλιξη για την εταιρία μας αφού αυτή η συνεργασία θα προωθήσει περαιτέρω τις λύσεις ηχομόνωσης και ακουστικής στην Αγγλία.

Η Tiflex LTD ιδρύθηκε το 1990 από μια συνένωση δύο καλά εδραιωμένων εταιρειών στον χώρο των ηχομονωτικών προϊόντων. Απασχολεί περίπου 180 ειδικευμένα άτομα που σε ένα εργοτάξιο 11.200 τ.μ.. Τα ηχομονωτικά και ηχοαπορροφητικά της προϊόντα χρησιμοποιούνται σε μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο και σχεδόν η μισή παραγωγή της εξάγεται προς το εξωτερικό.

Είναι σε άμεση συνεργασία με τους πελάτες, και το προσωπικό της εργάζεται για την ανάπτυξη  και εξεύρεση λύσεων σε διάφορες κατηγορίες μηχανολογικών προβλημάτων, με εξειδίκευση σε αυτά που απαιτούν υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα των προϊόντων.

 

Συνεργασία Alpha Acoustiki με Tiflex

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tiflex LTD επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: https://www.tiflex.co.uk/home.html

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα ηχομόνωσης και ακουστικής ή το δίκτυο διανομής μας σε όλον τον κόσμο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@alphacoustic.com

Call now button
+30 210 6779 875