Η ΑΛΦΑ Ακουστική στην Έκθεση Climatherm 2024

climatherm-logo

Καθώς η έκθεση Climatherm 2024 ετοιμάζεται να ανοίξει για το κοινό στις 23-25 Φεβρουαρίου η ΑΛΦΑ Ακουστική A.E., μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου στο κομμάτι του ελέγχου θορύβου και κραδασμών, προετοιμάζει την συμμετοχή της στην έκθεση.

Ελάτε μαζί μας στον χώρο του Metropolitan Expo καθώς παρουσιάζουμε τις τελευταίες καινοτομίες και εξελίξεις στην ηχομόνωση κλιματιστικών και λοιπού μηχανολογικού εξοπλιμού. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε μόλις ξεκινάτε στη βιομηχανία του κλιματισμού, το εκθεσιακό μας περίπτερο υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία που εξερευνά λύσεις αιχμής για ακουστικές λύσεις στον για ηχομόνωση σε ψύκτες, VRV, αντλίες θερμότητας κτλ

Στο περίπτερό μας μπορείτε να παρακολουθήστε τα νέα συστήματα συστήματα ηχομόνωσης μηχανολογικού εξοπλισμού όπως τα μεταλλικά ηχοφράγματα ALPHAfon MB.

Συνδεθείτε με την ομάδα μας που αποτελείται από ακουστικούς μηχανικούς, ειδικούς του κλάδου, συναδέλφους επαγγελματίες και πιθανούς συνεργάτες για να ανταλλάξετε ιδέες και να προωθήσετε πολύτιμες συνεργασίες στο δίκτυο διανομής μας. Αποκτήστε επίσης πολύτιμες γνώσεις από ενημερωτικά σεμινάρια και εργαστήρια με επικεφαλής κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της ηχομόνωσης, που καλύπτουν θέματα που κυμαίνονται από τη βιωσιμότητα έως τις αναδυόμενες τάσεις.

Εξερευνήστε πρωτοποριακές τεχνολογίες και λύσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των συστημάτων ελέγχου θορύβου HVAC, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων ελέγχων, της ενσωμάτωσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των προηγμένων επιλογών ηχομόνωσης.

climatherm-logo

Η συμμετοχή μας σε προηγούμενες εκθέσεις Climatherm έχει αναδείξει σταθερά τις εξελίξεις στα ηχομόνωση και τα αντικραδασμικά συστήματα, διατηρώντας τη βέλτιστη λειτουργικότητα HVAC. Θα παρουσιαστούν λύσεις σχεδιασμένες με ακρίβεια που βελτιώνουν συνεχώς τον έλεγχο του θορύβου, την καταστολή κραδασμών και τη συνολική απόδοση του μηχανικού συστήματος.

Με εξειδικευμένη εστίαση στη μείωση του θορύβου στα συστήματα HVAC, η Alpha Acoustiki έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον τομέα. Μονωτήρες υψηλής απόδοσης, μεταλλικά ηχοφράγματα, ειδικά κατασκευασμένα ηχοαπορροφητικά υλικά, προηγμένα υλικά απόσβεσης σχεδιασμένα να ελαχιστοποιούν τον δομικό συντονισμό και καινοτόμες λύσεις απορρόφησης κραδασμών που στοχεύουν στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων περιοχών συχνοτήτων είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορεί να βρει ο επισκέπτης στο περίπτερο της Alpha Acoustiki Ε51- Αίθουσα 3.

Τι να περιμένετε στην έκθεση

Τα παρακάτω προϊόντα είναι μόνο μερικά από τα ηχομονωτικά, τα απορροφητικά κραδασμών και τα ηχοαπορροφητικά υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να εξουδετερώνουν τους κραδασμούς που μεταδίδονται στον αέρα και τη δομή και να ελαχιστοποιούν τη μετάδοση του ήχου:

– iZiFON. Οι Sound Absorption Polyester Fiber Slabs iZiFON είναι ένα οικολογικό προϊόν νέας γενιάς κατασκευασμένο από 100% πολυεστερικές ίνες. Το υλικό αποτελείται από λεπτές, μακριές, πολυεστερικές ίνες διαφόρων ντενιέ θερμικά συνδεδεμένες. Παράγεται από τη βιομηχανία πιστοποιημένη με OEKO-TEX®. Οι πλάκες από πολυεστερικές ίνες iZiFON είναι ένα ιδανικό ηχοαπορροφητικό υλικό για οικοδομικές, μηχανικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν χημικά συστατικά που εμπλέκονται στη διαδικασία κατασκευής σε κανένα στάδιο, έχει αυτοσβενόμενα χαρακτηριστικά σύμφωνα με το FMVSS 302:2011.

– ISOLfon-SEP.
Το ISOLfon-SEP είναι ένα ακουστικό πάνελ αφρού ηχοαπορρόφησης με διαφορετικά σχέδια, διαφορετικούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης και διαφορετικά πάχη. Μπορεί να προσφέρει αυξημένη απορρόφηση ήχου, να μειώσει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις του ήχου, να εξαλείψει την ηχώ πτερυγισμού, να μειώσει τις λειτουργίες δωματίου/στάσιμα κύματα, σε μηχανικούς χώρους και χώρους ευαίσθητους στην ακουστική. Οι πλάκες ακουστικού αφρού ISOLfon, είναι εύκαμπτες και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα, απλά χρησιμοποιώντας κόλλα σε επίπεδες και καμπύλες επιφάνειες κάθε είδους (χωρίς σκόνη, λάδια και λίπη).

Είναι χαρά μας να έχουμε την επίσκεψή σας στο περίπτερο E51-Hall 3 του ALPHA Acoustiki!

Με εξειδίκευση πολλών ετών στη μείωση θορύβου στα συστήματα HVAC, η ΑΛΦΑ Ακουστική έχει καθιερωθεί στον τομέα. Μεταλλικά ηχοπετάσματα, ελατήρια υψηλής απόδοσης, υλικά ηχοαπορρόφησης σε διάφορα συχνοτικά πεδία, προηγμένα υλικά απόσβεσης σχεδιασμένα να ελαχιστοποιούν φαινόμενα συντονισμού και καινοτόμες λύσεις απορρόφησης κραδασμών που στοχεύουν στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων περιοχών συχνοτήτων είναι μερικά από τα προϊόντα που μπορεί να βρει ο επισκέπτης στο περίπτερο της ΑΛΦΑ Ακουστικής Ε51 στην Αίθουσα 3.

Τα παρακάτω προϊόντα είναι μόνο μερικά από το σύνολο αυτών που θα παρουσιαστούν, που αφορούν εφαρμογές σε σωληνώσεις, αντλίες θερμότητας, ΚΚΜ (Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες), Κλιματιστικά (Split Units), Ψύκτες, πιεστικά συγκροτήματα κ.α.:

Alpha acoustiki - Izifon

iZiFON. Οι ηχοαπορροφητικές πλάκες iZiFON  είναι ένα πρωτοποριακό οικολογικό προϊόν, νέας γενιάς, αποτελούμενο κυρίως από θερμοσυγκολλητά στρώματα ινών πολυεστέρα. Αποτελούν μια άμεση, οικονομική & οικολογική λύση σε προβλήματα ηχοαπορρόφησης σε συνδυασμό με θερμομόνωση και μηχανική αντοχή. Δεν επηρεάζεται από την υπεριώδη ακτινοβολία ή την υγρασία δεν προσβάλλεται από βακτηρίδια και μικροοργανισμούς. Το iZiFON  αποτελεί ένα αυτοσβενόμενο υλικό που δεν παράγει τοξικά αέρια ή καπνούς σε περίπτωση πυρκαγιάς σύμφωνα με το FMVSS 302:2011.

ISOLfon-SEP. Το ISOLfon-SEP παράγεται σε πλάκες από ειδικής ποιότητας, αφρώδη εύκαμπτη πολυουρεθάνη, με κυματοειδή διαμόρφωση (αυγοθήκη). ISOLfon-SEP sound absorbing foam Διατίθεται σε διάφορα πάχη, με διαφορετικούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης. Αποτελούν μια προσιτή λύση, καθώς αντιμετωπίζουν με απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο προβλήματα ηχοαπορρόφησης και ελέγχου του θορύβου σε μηχανολογικές εφαρμογές και την βιομηχανία. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

ALPHAfon-MB. Τα μεταλλικά ηχοπετάσματα ALPHAfon‐MB παράγονται με βιομηχανική παραγωγή από μικρονευρομένη γαλβανισμένη προβαμμένη λαμαρίνα με πολυεστερική βαφή σε χρώμα RAL 9002 (λευκό-γκρίζο). Στα δύο άκρα φέρουν διαμόρφωση (θηλυκό ‐ αρσενικό), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια ηχοστεγανότητα, αλλά παράλληλα να αυξάνεται και η αντοχή τους σε κάμψη. Εσωτερικά φέρουν ηχοαπορροφητικό υλικό ινώδες, υδρόφοβο και άκαυστο με την παρεμβολή ειδικού υαλοϋφάσματος. Ενδεικτική εφαρμογή ηχομόνωσης ψύκτη, μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Η συμμετοχή της ΑΛΦΑ Ακουστικής στην έκθεση Climatherm 2024 εκτείνεται πέρα από την απλή προβολή ηχομονωτικών προϊόντων και συσκευών απορρόφησης κραδασμών. Η ομάδα των μηχανικών, με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στον έλεγχο θορύβου και κραδασμών, θα είναι διαθέσιμη στον χώρο για να συνεργαστεί με επαγγελματίες του κλάδου. Θα υπάρξει διάλογος σχετικά με την φύση και την σημαντικότητα των επεμβάσεων ηχομόνωσης μηχανολογικού εξοπλισμού & των αντικραδασμικών τεχνολογιών και ενθάρρυνση για την προώθηση της ηχοπροστασίας μηχανολογικών μονάδων από αερόφερτο & δομόφερτο θόρυβο.

Με χαρά αναμένουμε την επίσκεψή σας στο Περίπτερο Ε51 – Αίθουσα 3!

Call now button
+30 210 6779 875