Νέο Βίντεο για τους ξύλινους διαχυτές ήχου ALPHAcoustic-CITY Wood

Με υπερηφάνεια θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο βίντεο του τελευταίου δημιουργικά προϊόντος μας  ALPHAcoustic-CITY Wood

ALPHAcoustic City wood

Το βίντεο είναι διαθέσιμο και στην σελίδα του προϊόντος, μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ: ALPHAcousticCITY Wood

Προθέτοντας διάχυση σε ένα χώρο μπορεί να βελτιώσει τη καταληπτότητα του λόγου και να βελτιώσει γενικότερα το ακουστικό περιβάλλον. Οι ειδικής σχεδίασης διαχυτές ήχου ALPHAcousticCITY Wood διαχέουν ομοιόμορφα τον ήχο, δημιουργώντας ακόμα και σε μικρούς χώρους αίσθηση μεγαλύτερου ακουστικού όγκου.

Το πλεονέκτημα των διαχυτών ήχου ALPHAcousticCITY Wood δεν είναι μόνο η άρτια ακουστική βελτίωση που προσφέρουν. Αυτό που τους κάνει μοναδικούς είναι η πρωτοποριακή σχεδίαση, η ποιότητα κατασκευής και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι κύρια ιδιότητα των διαχυτών ήχου είναι η ευρεία διάχυση των ηχητικών κυμάτων που προσπίπτουν σε αυτούς, ανεξαρτήτως γωνίας πρόσπτωσης αποτρέποντας την δημιουργία στάσιμών κυμάτων.

Το βίντεο δείχνει τον τρόπο λειτουργίας των διαχυτών καθώς και χαρακτηριστικά παραδείγματα εφαρμογών σε διάφορους χώρους.

Οι τρισδιάστατοι (3D) διαχυτές ήχου προσθέτονται στην υπάρχουσα γκάμα των λύσεων διάχυσης ήχου ALPHAcoustic-City  και ALPHAcoustic-Diffuso.

Το επικλινές σχήμα από κάθε στοιχείο του διαχυτή έχει μελετηθεί ώστε να παρέχει την μέγιστη δίαχυση των ηχητικών κυμάτων στον χώρο στο φάσμα των ακουστικών συχνοτήτων. Επιπλέον το γεγονός ότι το υλικό κατασκευής είναι πραγματικό ξύλο καθιστά τους διαχυτές ήχου ένα προϊόν με ευρεία γκάμα εφαρμογής που μπορεί να προσαρμοστεί στις τεχνικές και αισθητικές ανάγκες κάθε έργου.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν τους διαχυτές εύκολα προσαρμόσιμους σε μία ευρεία γκάμα εφαρμογών, από studio ηχογράφησης, χώρους ακρόασης,studio πρόβας και home studio.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

e-mail. info@alphacoustic.com

Τηλ. 210 6779875

 

Call now button
+30 210 6779 875