Διπλή βράβευση για την Άλφα Ακουστική στα Βραβεία Δομικών Υλικών 2020

building materials awards

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη βράβευση δύο πολύ επιτυχημένων ακουστικών μας προϊόντων στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά. Στο θεσμό των Βραβείων Δομικών Υλικών 2020 στην κατηγορία “Δομικά Υλικά και Στοιχεία Ηχομόνωσης“, η Άλφα Ακουστική απέσπασε το GOLD και SILVER βραβείο για τα εξής προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής:

βραβείο δομικών υλικών 2020

GOLD: Διαχυτής Ήχου με κυματοειδή διαμόρφωση “Oceanos”

Το χρυσό βραβείο έλαβε ο “OCEANOS“, ένας διαχυτής ήχου ειδικά σχεδιασμένος με εκλεπτυσμένες καμπύλες που θυμίζει την κυματιστή επιφάνεια ενός ήρεμου ωκεανού. Ο διαχυτής OCEANOS σχεδιάστηκε σε συνδυασμό με λογισμικό επεξεργασίας μορφών αλγορίθμων. Ως εκ τούτου, επιτεύχθηκε βελτιστοποίηση της σύνθετης γεωμετρίας αυτού. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας την προσομοίωση ανακλώμενων ηχητικών ακτινών και ένα προηγμένο λογισμικό πρόβλεψης της ηχητικής διάχυσης, βελτιστοποιήσαμε την ομοιόμορφη διάχυση και διάθλαση στην επιφάνεια αυτού.

Εκτός της εκτεταμένης διάχυσης που προσφέρει, λειτουργεί και ως απορροφητής σε συγκεκριμένες συχνότητες.

SILVER: Ηχο-απορροφητικά Πλαίσια με υφάσματα “ALPHAcoustic-AP”

Το αργυρό βραβείο κέρδισε η σειρά ακουστικών πλαισίων “ALPHAcoustic-AP“, Η σειρά από ηχοαπορροφητικά πλαίσια με εξαιρετική επιτυχία στην ελληνική αλλά και την παγκόσμια αγορά. Έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να έχουν το μέγιστο δυνατό συντελεστή ηχοαπορρόφησης (αs) σε εξαιρετικά μεγάλο εύρος ζώνης συχνοτήτων. Τα πλαίσια αυτά φέρουν ύφασμα υψηλής τεχνολογίας με χαμηλή αντίσταση στη ροή αέρα. Εσωτερικά διαθέτουν δύσκαμπτο αλλά ελαφρύ σκελετό και ινώδες ηχο-απορροφητικό υλικό. Τα πλαίσια διατίθενται σε διάφορα σχήματα ώστε να μπορούν να ενταχθούν αισθητικά σε χώρους με υψηλές ακουστικές απαιτήσεις όπως: γραφεία, εστίαση, music studios και αμφιθέατρα.

Αυτή η βράβευση έρχεται σαν επισφράγιση της συνεχούς ανάπτυξης νέων προϊόντων σε ζητήματα που αφορούν την ακουστική, ηχομόνωση και αντικραδασμική προστασία.

Τα παραπάνω προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί σε ένα εύρος τεχνικά απαιτητικών έργων με άριστα αισθητικά αποτελέσματα αλλά και σημαντική απόδοση στον περιορισμό του θορύβου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργανώτρια εταιρεία Boussias Communications, όπως επίσης και την πρόοεδρο της κριτικής επιτροπής Αντωνία Μοροπούλου όπως και τους υπόλοιπους αξιόλογους κριτές.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

βραβεία δομικών υλικών 2020

Call now button
+30 210 6779 875