Η ΑΛΦΑ Ακουστική στο The Big 5 Show 2018 στο Ντουμπάι.

The Big 5 Show

Το Dubai World Trade Center θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί για ακόμα μια φορά το Big 5 Show και η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα δώσει και φέτος το παρόν.

Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη έκθεση στη Μέση Ανατολή που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας κατασκευαστικής βιομηχανίας με πάνω από 2.500 εκθέτες να λαμβάνουν μέρος σε αυτή.

Από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου 2018 η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα δώσει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου να γνωρίσουναπό κοντά τα ηχομονωτικά, ηχοαπορροφητικά και αντικραδασμικά προϊόντα της, τα οποία η ίδια σχεδιάζει, κατασκευάζει και εξάγει διεθνώς.

Στο περίπτερο μας Ζ6Ε39 Hall Ζabeel 6 θα βρίσκονται εξειδικευμένοι μηχανικοί της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, διαθέσιμοι να προσφέρουν περαιτέρω πληροφορίες για τα ηχομονωτικά και αντικραδασμικά προϊόντα μας και να συζητήσουν μαζί σας για τις πιθανές κτηριακές και μηχανολογικές εφαρμογές τους.

ALPHAcoustic Fabric Panels

Για δωρεάν προσκλήσεις, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε  μαζί μας στο email : info@alphacoustic.com ή στο 2106779875

Call now button
+30 210 6779 875