Τα ηχομονωτικά υλικά της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ στην Κένυα

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της προωθούν τα ηχομονωτικά υλικά και ηχοαπορορφητικά προιόντα στην Ανατολική Αφρική

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ επενδύοντας στον εξαγωγικό της προσανατολισμό επέλεξε μία στρατηγική συνεργασία στην Κένυα της Αφρικής για την προώθηση των εξειδικευμένων προιόντων και συγκεκριμένα τα ηχοαπορροφητικά υλικά.

Μία νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και να δυναμώσει το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας μας σε μία ενδιαφέρουσα γεωγραφική τοποθεσία με αυξημένες ανάγκες σε ηχοαπορροφητικά υλικά για εφαρμογές όπως ακουστική βελτίωση εκκλησιών, πανεπισητμείων αλλά και ηχομόνωση κλιματισιτκών.

Συγκεκριμένα η νέα συνεργασία μας αφορά την εταιρεία Jumbo Chem με έδρα την Κένυα. Η νέα συνεργασία σκοπεύει να επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών σας στην Ανατολική Αφρική στους τομείς Βιομηχανικής Ηχομόνωσης και Ηχομόνωση – Αντικραδασμικής προστασίας στην Ψύξη θέρμανση.

Για επιπλέον πληροφορίες για τα προϊόντα Ηχομόνωσης – Αντικραδασμικής προστασίας και το δίκτυο αντιπροσώπων στην περιοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@alphacoustic.com

ALPHA Acoustiki Vibration Control Kenya

Call now button
+30 210 6779 875