Τα ηχομονωτικά υλικά στην έκθεση Batimat – Interclima στο Παρίσι

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Batimat – Interclima 2013 στο Παρίσι, Γαλλία παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη γκάμα ηχομονωτικών υλικών αλλά και τα προιόντα ακουστικής χώρου ALPHAcoustic.

Η διεθνής έκθεση Batimat – Interclima  είναι  μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον τομέα των κατασκευών, προσελκύοντας αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, μηχανολόγους μηχανικούς και αγγίζει τον συνολικό αριθμό των 400.000 επισκεπτών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ηχομονωτικά υλικά της εταιρίας μας, όπως το φύλλο μολύβδου, το βισκοελαστικό φύλλο, τις ηχομονωτικές πόρτες και τα αντικραδασμικά προϊόντα VIBRO. Τα ηχομονωτικά υλικά της εταιρίας μας συνδυάζουν τις υψηλές ακουστικές προδιαγραφές με την ευκολία στην χρήση και τοποθέτηση. Με τον τρόπο αυτό τα ηχομονωτικά υλικά της σειράς IZOLfon  ταιριάζουν σε μεγάλο εύρος ηχομονωτικών εφαρμογών για οικιακές, αλλά και  επαγγελματικές εφαρμογές.

Τυπικές εφαρμογές μεταξύ άλλων είναι τα θέατρα, home cinema, σχολεία, στούντιο ήχου, τηλεόρασης & ραδιοφώνου καθώς και πολλά άλλα όπου απαιτούνται ηχομονωτικά υλικά για αύξηση την αερόφερτης και στερεόφερτης ηχητικής μετάδοσης.

Call now button
+30 210 6779 875