Τα ηχομονωτικα προιοντα της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ στην έκθεση Mostra Convegno 2016 στην Ιταλία

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα συμμετέχει έκθεση MCEMostra Convegno Expocomfort στο Μιλάνο της Ιταλία απο τις 15th – 18 Μαρτίου 2016 στο Hall 13, και περίπτερο S04, παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη γκάμα από ηχομονωτικα προιοντα για κλιματιστικα αλλά και τα ηχομονωτικα υλικα για βιομηχανικές εφαρμογές.

Η διεθνής έκθεση MCEMostra Convegno Expocomfort είναι  μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον τομέα των κατασκευών, προσελκύοντας μελετητές, κατασκευαστές, μηχανολόγους μηχανικούς. Το κύριο θέμα της έκθεσης είναι οι εφαρμογές ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού με στόχο την βέλτιστη απόδοση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Κατά επέκταση τα ηχομονωτικα υλικα και λυσεις για ηχομονωση, αποτελούν βασική ανάγκη στην σύγχρονη δόμηση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδω.

Η ομάδα μας θα παρουσιάσει τα ηχομονωτικα προιοντα της εταιρίας μας, όπως το φύλλο μολύβδου για κάλυψη συμπιεστών, τα μεταλλικά ηχοπετάσματα για κλιματιστικά και λοιπες εφαρμογές για ηχομονωση, το βισκοελαστικό φύλλο, τις ηχομονωτικές πόρτες και τα αντικραδασμικά προϊόντα VIBRO. Τα ηχομονωτικα υλικα της εταιρίας μας συνδυάζουν τις υψηλές ακουστικές προδιαγραφές με την ευκολία στην χρήση και τοποθέτηση.

Μέλη της ομάδας των ακουστικών μηχανικών και συμβούλων μας θα είναι στο περίπτερο στην έκθεση MCE στο Μιλάνο και θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει στην πιο ακριβή επιλογή για μελέτες ηχομόνωσης και ηχομονωτικα προιοντα σε μηχανολογικές εφαρμογές.

Για προσκλήσεις και πληροφορίες για την έκθεση στείλτε μας email στο info@alphacoustic.com. Για οποιαδήποτε αίτηση σχετικα με τα ηχομονωτικα υλικα μας είμαστε στη διάθεσή σας και στο 2106779875.

Call now button
+30 210 6779 875