Νέα συνεργασία με την L-Decibel (Β. Μακεδονία)

L-Decibel-logo

Greece-N. Macedonia

Η Άλφα Ακουστική με υπερηφάνεια ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με την L-Decibel. Αυτή η συνεργασία θα προωθήσει περαιτέρω τις λύσεις ηχομόνωσης και αρχιτεκτονικής ακουστικής βελτίωσης στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς η L-Decibel είναι βασικός παράγοντας στον τομέα της.

Η L-Decibel είναι μια εταιρεία από τη Βόρεια Μακεδονία που ασχολείται με την ηχητική και ακουστική μηχανική. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες σύγχρονες παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό και επαγγελματισμό.

Ακολουθώντας τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στην παραγωγή και κατασκευή ποιοτικών μονωτικών υλικών ακολουθούν την προηγμένη τεχνολογία μείωσης του επιπέδου θορύβου και προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη άνεση, γαλήνη και ηρεμία σε διάφορους χώρους.

Η κύρια δύναμη της L-Decibel έγκειται στην ομάδα συμβούλων της που αποτελείται από μηχανικούς ακουστικής, μηχανικούς ήχου και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων που έχουν εκτεταμένο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και διεθνείς πιστοποιήσεις. H εταιρεία είναι εξοπλισμένη με επαγγελματικά εργαλεία (λογισμικό & υλικό) που αναλύουν, προβλέπουν και προσομοιώνουν, παρέχοντας πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές λύσεις για τους πελάτες.

L-Decibel-logo

Καινοτόμα προϊόντα της Άλφα Ακουστική όπως το ISOLfon-ReRub, με εφαρμογές σε πλωτά δάπεδα και ηχομονώσεις τοιχοποιίας και η βισκοελαστική μεμβράνη ISOLfon-Barrier για ηχομόνωσεις γυψοσανίδας, αποτελούν μερικές από τις επιλογές που μέσω αυτής της συνεργασίας είναι διαθέσιμες στην αγορά της Β. Μακεδονίας.

Πιστεύουμε ότι η L-Decibel είναι σημαντικός συνεργάτης στη δομική ηχομόνωση και ηχοαπορρόφηση, όπως και την ακουστική βελτίωση για εργασιακούς/εταιρικούς χώρους ή μουσικά Studio και είμαστε χαρούμενοι που μια υψηλού επιπέδου εταιρεία θα είναι ο αξιότιμος συνεργάτης μας στην περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την L-Decibel επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους:

https://ldecibel.mk/en/homepage/

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα απομόνωση κραδασμών, ηχομόνωσης και ακουστικής ή το δίκτυο διανομής μας σε όλον τον κόσμο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Call now button
+30 210 6779 875