Συμμετοχή στο Συνέδριο “Ακουστική 2022”

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ έδωσε ενεργά το παρόν στο συνέδριο «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 2022» που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2022 .

Η θεματολογία της παρουσίασης που επιλέγει για την φετινή της συμμετοχή, ήταν ένα τεχνικά και επιστημονικά ενδιαφέρον “case study” δομόφερτου θορύβου (κραδασμών), που αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά με επεμβάσεις των μηχανικών και των τεχνικών της ομάδας της σε διαφορετικά στάδια εφαρμογής. Αξίζει να σημειωθεί οτι ήταν η μοναδική παρουσίαση στο συνέδριο ακουστικής που πραγματεύτηκε ένα θέμα στερεόφερτου θορύβου (κραδασμού), και όχι αερόφερτου.

ALPHAcoustic Keros Ηχοαπορροφητικό Στοιχείο

 

Ταυτόχρονα πολλοί από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα για τα αντικραδασμικά και ηχοαπορροφητικά/ηχομονωτικά προϊόντα της, στο περίπτερο που λειτούργησε. Το καινοτόμο ηχοαπορροφητικό ALPHAcoustic Keros, εμπνευσμένο από τις εκλεπτυσμένες καμπύλες μορφές των Κυκλαδίτικων ειδωλίων, ήταν ένα από τα στοιχεία που οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή μοντέρνου ηχοαπορροφητικού που εμπεριέχει όλη τη 40ετή εμπειρία μας στην τεχνολογία της ακουστικής για χώρους με υψηλές ακουστικές απαιτήσεις.

 

Ο γενικότερος σκοπός του συνεδρίου ήταν η γνωριμία και προώθηση της συνεργασίας όσων ασχολούνται με την ακουστική και τις εφαρμογές της, καθώς και η ανάδειξη της εργασίας των σύγχρονων Ελλήνων επιστημόνων και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πρόσφατης έρευνας στο πεδίο αυτό.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που επισκεύθηκαν το περίπτερό μας.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας μπορεί να σας υποστηρίξει στην επιλογή του προϊόντος ανάλογα με τις απαιτήσεις ακουστικής εφαρμογής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τα προϊόντα μας μπορείτε να στείλετε email στο info@alphacoustic.com ή να μας καλέσετε στο +30 210 677 9875.

Call now button
+30 210 6779 875