Σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή σας στο περίπτερο μας στην έκθεση Big 5 Show 2018

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή σας στο περίπτερο μας στην έκθεση Big 5 Show 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στο Ντουμπάι από τις 26-29 /11/2018 .

Το έτος 2018 αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία μας, καθώς σηματοδοτεί 40 χρόνια δημιουργίας καινοτόμων ακουστικών λύσεων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Ιδρυτής της εταιρείας μας κ. Θεόδωρος Αργουδέλης ξεκίνησε την καριέρα του 1978 στους τομείς της Ακουστικής, Μείωσης Θορύβου και του ελέγχου Δονήσεων. Από τότε έχουν αναπτυχθεί αμέτρητα προϊόντα στους παραπάνω τομείς.

για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε: https://alphacoustic.com/en/40-years-creating-innovative-acoustic-solutions/

ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών στο περίπτερο μας ήταν η τέλεια ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα τελευταία μας προϊόντα σε ένα ευρύ κοινό όπως το ALPHAcoustic-TONDO,

Το οποίο είναι ένα ακουστικό πλαίσιο με ειδικό ακουστικό ύφασμα με καμπύλες περιμετρικές άκρες. Τα πλαίσια TONDO διατίθενται σε διάφορα σχήματα, όπως τετράγωνο, ορθογώνιο και κύκλο. Μπορούν να τοποθετηθούν με ευκολία χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό ανάρτησης στην οροφή και στους τοίχους.

Τα πλαίσια TONDO είναι διαθέσιμοι με διαφορετική εξωτερική κάλυψη, ανάλογα με την αισθητική της εφαρμογής.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας μπορεί να σας υποστηρίξει στην επιλογή του προϊόντος ανάλογα με τις απαιτήσεις ακουστικής εφαρμογής σας.

Επιπλέον, το τμήμα Logistics μας μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε το κόστος αποστολής στον προορισμό σας προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων και αεροπορικών παραδόσεων.

Επίσης στην έκθεση προβλήθηκε η νέα σειρά προϊόντων μείωσης δονήσεων Vibro-Foam. Τα προϊόντα Vibro-Foam συνδυάζουν τα οφέλη του ελατηρίου και του αφρού πολυουρεθάνης ελαχιστοποιώντας τους κραδασμούς σε ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων, για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://vibro-foam.com/

Επίσης κατά τη διάρκεια της διαμονής μας στο Ντουμπάι, η ομάδα έμπειρων μηχανικών μας επισκέπτεται εργοτάξια για να δούμε την εγκατάσταση των προϊόντων ελέγχου κραδασμών και την πρόοδο των έργων.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα εκθέματά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Call now button
+30 210 6779 875