Εστιατόρια – Μπαρ

Η ακουστική εντός ενός κλειστού χώρου εστιατορίου ή bar είναι σημαντική παράμετρος στη δημιουργία ενός σωστού ακουστικού περιβάλλοντος.

Ο υψηλός θόρυβος βάθους πολλές φορές δυσχεραίνει την επικοινωνία των ανθρώπων. Είναι σύνηθες φαινόμενο το “Cocktail party effect” όπου σε κλειστούς χώρους με λίγη ή καθόλου ηχο-απορρόφηση οι συνδαιτυμόνες για να επικοινωνήσουν χρειάζεται να αυξήσουν την ένταση της φωνής τους για να υπερκαλύψουν λοιπές ακουστικές, όπως μουσική ή θόρυβο βάθους. Με αυτόν τον τρόπο όμως συμβάλουν και οι ίδιοι στην αύξηση του συνολικού επιπέδου θορύβου μέσα στο χώρο.

Η σωστή ακουστική σε ένα εστιατόριο ή άλλο χώρο ψυχαγωγίας μπορεί να είναι εύκολη και προσιτή. Ένας κοινός στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα υγιές επίπεδο που να επιτρέπει στους χρήστες να ακούσουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν καθιστούν αρκετά ήσυχο ώστε να ακούγονται ανεπιθύμητες συνομιλίες ή αφύσικα χαμηλό χρόνο αντήχησης.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την βελτίωση της ακουστικής για εστιατόρια , μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια και καφετέριες – οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν μερικές ενδεικτικές εφαρμογές όπου η σειρά των προϊόντων αρχιτεκτονικής ακουστικής ALPHAcoustic έχει χρησιμοποιηθεί.

Call now button
+30 210 6779 875