Επιστημονική & ερευνητική δραστηριότητα

Εφαρμοσμένη έρευνα

Μια από τις δραστηριότητες της εταιρίας μας είναι και η διεξαγωγή βιομηχανικής και εφαρμοσμένης έρευνας σε συνεργασία με καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και αναγνωρισμένους επιστημονικούς φορείς. Βασικός στόχος μας είναι η δημιουργία και βελτιστοποίηση νέων ακουστικών, ηχομονωτικών και αντικραδασμικών προϊόντων.

Η ακουστική είναι το πάθος μας

Μέσα από πολύχρονη συνεργασία με διάφορους φορείς, όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εκτέλεση πλήθους μετρήσεων σε πρότυπα εργαστήρια έχουν δημιουργηθεί σειρά καινοτόμων και πιστοποιημένων προϊόντων, όπως αντικραδασμικά συστήματα, ηχομονωτικές θύρες, ακουστικές περσίδες κ.ά.

Επιμόρφωση

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ διοργάνωνει και συμμετέχει σε εξειδικευμένα συνέδρια εξειδικευμένα στην ακουστική, με άλλους επιστημονικούς φορείς, στους τομείς ακουστική – ηχομόνωση και αντικραδασμική προστασία.

Μέλη της εταιρίας μας συμμετέχουν σε σεμινάρια και συνέδρια με κύριο θέμα την ακουστική από το 1981, παρουσιάζοντας βάση έρευνας, καινοτόμες δραστηριότητες και επιστημονική επίλυση προβλημάτων θορύβου.

Επίσης, το επιστημονικό δυναμικό της εταιρίας μας παρακολουθεί διεθνή συνέδρια και ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ακουστική.

Διατηρούμε επαφές με επιστημονικούς φορείς και εξειδικευμένους επιστήμονες σε πολλά μέρη του κόσμου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα σχετικής Νομοθεσίας, τεχνικών λύσεων, καινοτόμων ιδεών και αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων έρευνας στην ακουστική.

Call Now Button+30 210 6779 875