Ακουστική Δωματίων


Στην Άλφα Ακουστική, πιστεύουμε στην πλήρη προσαρμογή και ευελιξία προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Για το λόγο αυτό διαχωρίζουμε την συμβουλευτική ακουστική από την παροχή ακουστικών προϊόντων.

Σε έργα που το ακουστικό αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό , οι πελάτες μας βασίζονται στην εμπειρία μας και μας εμπιστέυονται με την ολοκληρωμένη ανάθεση του έργου που περιλαμβάνει μελέτη – εγκατάσταση-επίβλεψη-πιστοποίηση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να κατασκευάσουμε ολοκληρωμένα έργα όπως μουσικά στούντιο, αμφιθέατρα, ή μηχανολογικές εφαρμογές, όπως μεταλλικά ηχοπετάσματα, ηχομονωτικά δωμάτια. Επίσης αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ηχομονωτικών πορτών (ξύλινων ή μεταλλικών) αλλά και τη συνολική ανάθεση έργων κτιριακής ακουστικής.

Γραφεία

Δείτε πώς η ALPHA ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να αυξήσει την παραγωγικότητά της και να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον με καλύτερη ακουστική χώρου.

Εστιατόρια – Μπαρ

Μειώστε τον θόρυβο της αντήχησης που προκύπτει από τη μουσική ή τις ομιλίες με μια σειρά από ακουστικές επεμβάσεις από την ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

Studio Μουσικής

Βελτιώστε την ακρίβεια των ηχογραφίσεων του studio σας και απολαύσετε πολύ καλύτερες μίξεις χωρίς «ακουστική κόπωση»

Χώροι πολλαπλών χρήσεων

Επίτευξη ακουστικής άνεσης σε χώρους πολλαπλών χρήσεων με επιτυχή έλεγχο του ήχου, της αντήχησης και του αναγγενόμενου θορύβου

Αμφιθέατρα

Επίτευξη του βέλτιστου χρόνου αντήχησης με ακουστική επεξεργασία από τους ειδικούς της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ

Call Now Button+30 210 6779 875