Ηχομονωτικά προϊόντα Isolfon: πλέον διαθέσιμα στο Public!

public.gr ηλεκτρονικό κατάστημα

Η ΑΛΦΑ Ακουστική είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση δικτύου πωλήσεών της για τα ηχομονωτικά προϊόντα μέσω της συνεργασίας της με την Public (Retail World ΑΕ). Από το 2005, η Public έχει επεκταθεί σταθερά σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ηλεκτρονικών & οικιακών συσκευών σε Ελλάδα και την Κύπρο. Πλέον το εύρος προιόντων της διευρύνεται με λύσεις σε ηχομονωτικά προϊόντα, ηχοαπορροφητικά υλικά αλλά και αντικραδασμικά υποστρώματα.

Τα ηχομονωτικά προιόντα και αντικραδασμικά υποστρώματα Isolfon καθώς και οι ηχοαπορροφητικές πλάκες iZifon, έχοντας εξαιρετική διεισδητικότητα στην παγκόσμια αγορά των εφαρμογών ακουστικής, πλέον αποτελούν μέρος του φυσικού και online καταλόγου στο public.gr και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η συνεργασία αυτή φέρει τη φιλοδοξία της προώθησης σε ηχομονωτικά προιόντα και ηχοαπορροφητικά υλικά της σειράς POLYFON σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης για καταναλωτικό κοινό. Πλέον εξαιρετικά ηχοαπορροφητικά προϊόντα για για βελτίωση ακουστικής είναι προσβάσιμα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει ακουστικά την εμπειρία του, είτε αυτή αφορά ένα hi-end ηχοσύστημα μουσικής, είτε το home studio, είτε το οικιακό ή εργασιακό του περιβάλλον. Βρείτε τα προϊόντα μας σε ένα από τα 57 φυσικά σημεία πώλησης του Public ή στο online shop στο public.gr!

public.gr ηλεκτρονικό κατάστημα

 

 

Call now button
+30 210 6779 875