Ηχομόνωση Γραφείων – “Workplaces of Prosperity” event

ηχομόνωση γραφείων

Ευχαριστούμε τη STIRIXIS Group για την τιμή που μας έκανε μέσα από την πρόσκληση συμμετοχής της εταιρείας μας στο πρώτο «Workplaces of Prosperity» event το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο Golf Club της Γλυφάδας. Η ηχομόνωση γραφείων δε θα μπορούσε να λείπει από τη θεματολογία του event.

Οι νέες τάσεις που διαμορφώνονται στο εργασιακό περιβάλλον και στην ακουστική βελτίωση γραφείων στην μετά Covid-19 εποχή και οι άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις στον σχεδιασμό της εργασιακής στρατηγικής και του εργασιακού χώρου βρέθηκαν στο επίκεντρο του πρώτου «Workplaces of Prosperity» event, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Με θέμα τον οικονομικό αντίκτυπο του Covid-19 να διαταράσσει τις εταιρείες, τον τρόπο εργασίας και κάνοντας επιτακτική την ανάγκη για άμεση και ευέλικτη λύση στη διαμόρφωση του νέου εργασιακού περιβάλλοντος, η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ έδωσε δυναμικά το παρόν στη συζήτηση. Η εταιρεία μας προσφέρει καινοτόμες λύσεις πάνω στην ακουστική βελτίωση και ηχομονωση γραφείων για παραπάνω από 42 χρόνια δραστηριοποίησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο κ. Αντώνης Αργουδέλης, μέτοχος και ακουστικός μηχανικός της εταιρείας μας με εξειδίκευση στην ηχομόνωση γραφείων, παρουσίασε και ανέδειξε τους τρόπους εκείνους με τους οποίους στην μετά Covid-19 εποχή η εταιρεία μας εξακολουθεί να καινοτομεί και να δίνει λύσεις στη διαμόρφωση ενός κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος, που στόχο έχει τη μείωση του θορύβου (ηχομόνωση) και τη βελτίωση της ακουστικής (ηχοαπορρόφηση), μέσα από ευέλικτες αρχιτεκτονικές λύσεις για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα, η συγκέντρωση, η ευημερία και η προστασία των εργαζομένων.  Συνέπεια όλων αυτών των ενεργειών είναι η αύξηση της αποδοτικότητας κάθε επιχείρησης που θα εφαρμόσει τις προτεινόμενες λύσεις για ηχομόνωση γραφείων στο δικό της περιβάλλον.

Η ακουστική και η ηχομόνωση γραφείων παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία και την ευημερία της εκάστοτε επιχείρησης και στη σημασία διαμόρφωσης ευέλικτων και βιώσιμων εργασιακών χώρων που ενισχύουν την αποδοτικότητα και την ικανοποίηση τους σε κάθε περίσταση.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων ALPHAcoustic, μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων ακουστικής βελτίωσης ειδικά σχεδιασμένα για γραφεία.

  • Επιδαπέδια διαχωριστικά – ALPHAcouticAM
  • Επιτραπέζια διαχωριστικά – ALPHAcousticDesk
  • Ηχομονωτικά περιβλήματα – Booths
  • Ακουστικά πάνελ με εκτύπωση
  • Ηχομόνωση meeting rooms
  • Νέα σειρά ακουστικών ρολών-σκίαστρων – A.cu Roller

 

 

ακουστική βελτίωση ηχομόνωση γραφείων

Εάν θέλετε και η επιχείρησή σας να επενδύσει σήμερα σε ένα αποδοτικότερο αύριο σε γραφεία με σωστή ακουστική, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Call now button
+30 210 6779 875