Συμμετοχή στο “the Architect Show 2023”

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα παρευρεθεί φέτος στην έκθεση the Architect Show 2023 που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo δίπλα ακριβώς στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Την Παρασκευή 8 & το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν από κοντά κάποια από τα καινοτόμα ηχοαπορροφητικά  προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής, τα οποία η ίδια σχεδιάζει, παράγει και εξάγει διεθνώς.

Στο “H” Cluster Booth Νο 3 μπορείτε να συναντήσετε τους εξειδικευμένους μηχανικούς της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ, διαθέσιμους να προσφέρουν περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα που παρουσιάζονται και να συζητήσουν για τις πιθανές εφαρμογές τους σε διαφορετικούς χώρους αρχιτεκτονικού ακουστικού ενδιαφέροντος όπως αμφιθέατρα, χώροι γραφείων, κέντρα εστίασης, ξενοδοχεία κ.α..

 

Δύο από τα προϊόντα που μπορείτε να συναντήσετε στην έκθεση είναι:

  • Ακουστικά πάνελ με ύφασμα ALPHAcoustic – AP. Συνδυάζουν υψηλή ηχοαπορρόφηση, πρωτοποριακή σχεδίαση κι είναι σε θέση να προσφέρουν ένα καλύτερο ακουστικό περιβάλλον σε κάθε εφαρμογή τους. Μπορούν να τοποθετηθούν επιτοίχια ή ανηρτημένα από την οροφή σε στυλ cloud. Ακολουθούν τυπικά παραδείγματα εφαρμογών ακουστικών πλαισίων ALPHAcoustic AP:

[foogallery id=”20730″]

 

  • Ακουστικά πλαίσια και διαχωριστικά από ίνες πολυεστέρα (PET – FELT) ALPHAcoustic Sonus. Πρόκειται για ελαφρά, ημι-άκαμπτα ακουστικά πάνελ από πολυεστερικές ίνες ηχοαπορροφητικού υλικού με πρωτοποριακό σχεδιασμό και αισθητική. Η σύνθεσή τους από ανακυκλωμένες πολυεστερικές ίνες, προέρχεται από πλαστικές φιάλες (PET-flakes). Τα ALPHAcoustic Sonus αποτελούν μια σειρά οικολογικών προϊόντων καθότι προέρχονται από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες αλλά ταυτόχρονα μπορούν να ανακυκλωθούν ξανά, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας. Μερικές από τις εφαρμογές:

[foogallery id=”20733″]

 

Το the Architect Show είναι μια διοργάνωση, που απευθύνεται αποκλειστικά στο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του design. Η ξεχωριστή ιδέα και το όραμα του the Architect Show, αναβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε επίπεδο αποδοχής και δυναμικής καθιέρωσης. Χαρακτηριστικό είναι πως στη διοργάνωση του 2022 συμμετείχαν 150+ επιχειρήσεις οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με 6000+ επισκέπτες, σε ένα μοναδικό περιβάλλον το οποίο δημιούργησε τις συνθήκες να βιώσουν μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.

Το the Architect Show αποτελεί έναν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρείες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής όπως η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ με τα προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής, με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και επιχειρηματίες Real Estate.

Περιμένουμε την επίσκεψή σας στο “H” Cluster Booth Νο 3, όπου μηχανικοί της εταιρείας με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ακουστικής θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα και αισθητικά πρωτοποριακά προϊόντα, καθώς και δυνατότητες νέων συνεργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω email  στο info@alphacoustic.com ή τηλεφωνικά στο +30210-6779875.

Call now button
+30 210 6779 875