Ηχομονωτικα υλικα στο Dubai στην έκθεση Big 5 Show

The Big 5 Show

Και αυτή τη χρονιά η ΆΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ θα συμμετάσχει στην διεθνή έκθεση Big 5 Show στο Dubai προβάλλοντας τα ηχομονωτικα υλικα για κτιριακές και μηχανολογικές εφαρμογές. Η συγκεκριμένα έκθεση έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο κατασκευαστικό event στη Μέση Ανατολή όχι μόνο για ηχομονωτικα υλικα αλλά γενικότερα για τον κλάδο των δομικών και κατασκευαστικών υλικών.  Το Big 5 Show θα πραγματοποιηθεί στις 26 με 29 Νοεμβρίου 2017 στο Dubai World Trade Centre και θα μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο Ζ6 F36 στο Zabeel Hall στην περιοχή που είναι συγκεντρωμένα τα εξειδικευμένα ηχομονωτικα υλικα μαζί με αντιδονητικα και ηχοαπορροφητικα προιοντα.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές από όλο τον κόσμο θα είναι εκεί και θα μπορέσουν να δουν από κοντά όλο το εύρος από τα ηχομονωτικα υλικα και προϊόντα μας. Τα  ηχομονωτικά – ηχοαπορροφητικά -αντικραδασμικά προϊόντα μας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστών στην Μέση Ανατολή με μεγάλες εταιρείες παγκοσμίου κύρους να μας εμπιστεύονται για τα έργα τους.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε μας ώστε να συζητήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας στα ηχομονωτικα υλικα, συστήματα ηχοαπορροφησης και αντιδονητικα προιοντα.

Για δωρεάν πρόσκληση στην έκθεση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alphacoustic.com ή στο 210 6779875.

 

Call now button
+30 210 6779 875