Τα ηχομονωτικα υλικα της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ στο Ναιρόμπι της Κένυας

H ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με τα ηχομονωτικα υλικα ISOLFON και ALPHAfon συμμετείχε στην έκθεση Construct East Africa στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 2ο έως τις 4 Νοεμβρίου του 2016 στο Κενιάτα Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο στην καρδιά του Ναϊρόμπι με κύρια θεματολογία την μόνωση, την κατασκευή και την διαχειρηση του περιβάλλοντος.

Η έκθεση αποτέλεσε την πρώτη Εθνική έκθεση κατασκευών στην Κένυα και φιλοξένησε πάνω από 150 εκθέτες από 20 χώρες, Στην έκθεση παρουσιάστηκαν οι τελευταίες και πιο καινοτόμες λύσεις για την κατασκευή την μόνωση και κατά επέκταση τα ηχομονωτικα υλικα. Η έκθεση συγκέντρωσε έναν εντυπωσιακό αριθμό συμμετεχόντων, περισσότερους από 6000 επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου σύμφωνα με τον διοργανωτή της έκθεσης. Επιπλέον, διεξήχθησαν συνέδρια και παρουσιάσειςσχετικά με την βιωσιμότητα και την περιβαλλοντικη συνείδηση στον τομέα των κατασκευών. Συγκεκριμένα ο στόχος των παρουσιάσεων και των σεμιναρίων ήταν να διερευνήσει τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης συμπεριλαμβανομένων των πράσινων συστημάτων στα κτίρια συγκεκριμένα στην Αφρικανική ήπειρο που παρουσιάζει και ιδιαίτερη ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε καινοτόμα προϊόντα από την σειρά με τα ηχομονωτικα υλικα, τις λυσεις για μονωση βιομηχανικου και κτιριακού θορύβου καθώς και τα ηχοαπορροφητικα υλικα για ακουσιτκη βελτίωση.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, οι εξατομικευμένες λύσεις και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους αντιπροσώπους μας εκτός Ελλάδας για τον λόγο αυτό οι εξαγωγές μας αυξάνονται και το δίκτυο μας επεκτείνεται συνεχώς σε νέες χώρες στις οποίες παρέχουμε ηχομονωτικα υλικα και λύσεις που αφορούν γενικότερα την ηχομόνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο διανομής μας στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο των κόσμο αλλά και τεχνικές λύσεις που αφορούν τα ηχομονωτικα υλικά και τις λύσεις για την μείωση του θορύβου είμαστε στη διάθεσή σας στο 2106779875 και στο info@alphacoustic.com

Call now button
+30 210 6779 875