Τα ηχομονωτικά προιόντα στην έκθεση Chillventa 2014 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας θα συμμετέχει στην έκθεση Chillventa 2014 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, προβάλλοντας τα ηχομονωτικά προιόντα για μηχανολογικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Chillventa είναι μια διεθνής έκθεση σχετικά με HVAC και μηχανολογικό εξοπλισμό  και ψύξη, θέρμανση, αντλίες, βαλβίδες, εξαρτήματα και Επεξεργασία Νερού. Επίσης υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα της έκθεσης που παρουσιάζονται συστήματα μόνωσης. Πιο συγκεκριμένα εκτός από θερμομονωτικά συστήματα παρουσιάζονται αντικραδασμικά και ηχομονωτικά προιόντα μηχανολογικού εξοπλισμού, όπως ηχοπετάσματα, ηχομονωτικά πανελ, ηχοπαγίδες, σιγαστήρες κτλ

Η Chillventa είναι μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις στο πεδίο του HVAC και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ηχομονωτικα προιοντα ιδιαιτέρως ηχομονωτικά πανελ. Η Chillventa έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις για τα τμήματα των Ψύξη – Κλιματισμός – Εξαερισμός και Αντλίες Θερμότητας. Η διεθνής εκδήλωση στη Νυρεμβέργη συμπληρώνεται από ένα εκθεσιακό και συνεδριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν μηχανολόγους μηχανικούς και μελετητές.
Ημερομηνία: 14 – 16 Οκτ, 2014
Ώρες λειτουργίας: 9 – 18:00
Τόπος: Messezentrum, Νυρεμβέργη, Γερμανία
Αίθουσα: 2
Stand: 2-604

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με την έκθεση: Η Chillventa παρουσιάζει μια εκτενή ανάλυση των προϊόντων του μηχανολογικού κλάδου και των κλιματιστικών. Εξαρτήματα, συστήματα και εγκαταστάσεις για την ψύξη, κλιματισμό, εξαερισμό και αντλίες θερμότητας παρουσιάζονται τόσο σε επιστημονικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό τα ηχομονωτικά προιόντα για ηχομονωση κλιματιστικών σχετικά αποτελούν ιδιαίτερα χρήσιμα εξαρτήματα για τους μηχανικούς, μελετητές και εργολάβους που αναζητούν ποιοτικά Ευρωπαϊκά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα ηχομονωτικά προϊόντα μας , ειδικά τα ηχομονωτικά πανελ και τα προιοντα για ηχομόνωση κλιματιστικών.

Τα ηχομονωτικά προιοντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μηχανολογικές εφαρμογές όπως ηχομόνωση κλιματιστικού με ηχομονωτικά πανελ σε εφαρμογές που απαιτείται μείωση του αερόφερτου θορύβου προς το περιβάλλον.

Μέλη της ομάδας των ακουστικών μηχανικών και συμβούλων μας θα είναι στο περίπτερο στην έκθεση Chillventa στην Νυρεμβέργη και θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει στην πιο ακριβή επιλογή για μελέτες ηχομόνωσης και ηχομονωτικά προϊόντα σε μηχανολογικές εφαρμογές.

Το 2012, 914 εκθέτες και περίπου 30.000 επισκέπτες από 43 χώρες επισκέφθηκαν την έκθεση Chillventa καθιστώντας την μία από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις στον τομέα του HVAC.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

 

Call now button
+30 210 6779 875