Τα ηχομονωτικα & ηχοαπορροφητικά υλικα της ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ επεκτείνονται στο Kuwait

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία NBTC με έδρα το Κουβέιτ.

Στις 13 Ιουνίου 2015 έγιναν με επιτυχία τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου στην εμπορική περιοχή του Κουβέιτ. Ο όμιλος της NBTC  είναι αποκλειστικός συνεργάτης μας  στο Κουβέιτ για την προμήθεια ηχομονωτικών και ηχοαπορροφητικών προϊόντων.

Τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συναντηθούν και να συζητήσουν οι μηχανικών και οι αρχιτέκτονες του Κουβέιτ με μέλη τις εταιρείας μας σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν για επίλυση θεμάτων θορύβου, κραδασμού και ακουστικής βελτίωσης.

Ο εκθεσιακός χώρος θα έχει μόνιμα δείγματα και πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, όπου μαζί με τις συμβουλές των εξειδικευμένων συνεργατών μας μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για θέματα που αφορούν ηχομόνωση κλιματιστικού, ακουστική βελτίωση γραφείων, ηχομόνωση δωματίου κτλ

Η NBTC ιδρύθηκε το 1977 και έκανε τα πρώτα της βήματα ως ανάδοχος δημοσίων έργων. Διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα από πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους και εξειδικεύεται στην κατασκευή δεξαμενών. Εδώ και κάποιους μήνες έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις τόσο για ηχομόνωση δωματίων, μουσικών στούντιο, μηχανολογικών και βιομηχανικών εφαρμογών.

Για πληροφορίες σχετικά με Ακουστική & Ηχομόνωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@alphacoustic.com ή στο admin@nbtcgroup.com

Call now button
+30 210 6779 875