Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία μας με την εταιρεία κατασκευής ηχομέτρων Bedrock Instruments. Με τον τρόπο αυτό προστίθεται εμπορική αλλά και τεχνική υπεραξία με μετρητικό εξοπλισμό ακριβείας.

Η ΑΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης των ηχομέτρων Bedrock στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σχετικά με το Bedrock
Η Bedrock κατασκευάζει εξοπλισμό μέτρησης ήχου υψηλής ποιότητας, πληρώντας τα υψηλότερα επαγγελματικά και επιστημονικά πρότυπα απόδοσης και ακρίβειας. Οι συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από μια ομάδα επιστημόνων και μηχανικών, στην Ολλανδία.

Γιατί να επιλέξετε το Bedrock;
Η φιλοσοφία σχεδιασμού στην οποία βασίζονται οι συσκευές Bedrock SMxx είναι απλή. Τα προϊόντα μας πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα πρότυπα:

1. Δεν υπάρχουν συμβιβασμοί όσον αφορά την αξιοπιστία και την ακρίβεια.
2. Η ευκολία χρήσης ενός smartphone.

Η τιμολογιακή πολιτική είναι διαφανής και άκρως ανταγωνιστική. Οι ενημερώσεις του λογισμικού είναι δωρεάν και συχνά προστίθενται ενότητες και λειτουργίες στη συσκευή. Δεν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις χωριστά για μεμονωμένα modules. Εάν το επιλεγμένο module υποστηρίζεται από το συγκεκριμένο μοντέλο.

Soun Level meters

Ποιο μοντέλο θα επιλέξετε?
Ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα σύγκρισης. Το Bedrock SM30 είναι το βασικό μοντέλο, το οποίο είναι συμβατό με μια ποικιλία μονάδων μέτρησης (κλάση 2 SLM, RTA, FFT, RT60, πεδίο εφαρμογής,). Το SM50 περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του SM30, συν μονάδες για μετρήσεις ευκρίνειας ομιλίας (STIPA). Το SM90 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του SM50, αλλά συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες απαιτήσεις για μετρήσεις στάθμης ήχου (κλάση 1) σύμφωνα με το πρότυπο IEC-61672.

Μπορείτε να δείτε κάποια από τα μοντέλα παρακάτω:

Πίνακας σύγκρισης SMxx 

Untitled drawing (1)

Εφαρμογές
* Μετρήσεις ήχου
* Κατασκευή μετρήσεων ήχου
* Περιβαλλοντική εκτίμηση θορύβου
* Επαγγελματικός θόρυβος / Θόρυβος στην εργασία

Call now button
+30 210 6779 875