ΝΕΟ προϊον: Ηχοαπορροφητικα υλικα – POLYFON Linear

Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τo  καινούργιο μας προϊόν POLYFON Linear που ανήκει στη νέα προηγμένη σειρά από ηχοαπορροφητικα υλικα POLYFON.

Τα προϊόντα POLYFON αποτελούν μια σειρά πρωτοποριακών-καινοτόμων , από ηχοαπορροφητικα υλικα καθώς και αντικραδασμικά και ηχομονωτικά προϊόντων που σκοπό έχουν την βελτίωση της ακουστικής απόδοσης χώρων στούντιο ακρόασης και ηχοληψίας.Το ερευνητικό τμήμα μας προχώρησε στον σχεδιασμό και πιστοποίηση όλων των μοναδικών σχεδίων της σειράς προϊόντων POLYFON ενσωματώνοντας την 30χρονη εμπειρία στον τομέα αυτό με τις σύγχρονες ανάγκες αισθητικής παρουσίασης.

Τα προϊόντα POLYFON μπορούν να βελτιώσουν την ακουστική μέσω ηχοαπορρόφησης, διάχυσης αλλά και απορρόφησης κραδασμών σε ηχεία monitor.Επιπλέον, τα προϊόντα POLYFON, μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές όπως studio πρόβας, μύξης, mastering είτε αυτές είναι D.I.Y (ιδιοκατασκευές), είτε επαγγελματικοί χώροι που κατασκευάζονται από εξειδικευμένα συνεργεία.Τα POLYFON  τοποθετούνται σε δωμάτια με ακουστικές απαιτήσεις , προκειμένου να βελτιώσουν την ακουστική ποιότητα και τον χρόνο αντήχησης, βοηθώντας έτσι στη μείωση των ανεπιθύμητων ανακλάσεων, φαινόμενα ηχούς και στάσιμα κύματα, παράλληλα με την απορρόφηση των χαμηλών συχνοτήτων.Παράγονται από πολυουρεθανικό αφρό ειδικής ποιότητας με συγκεκριμένη αντίσταση ροής του αέρα μέσω των εσωτερικών κυψελίδων του, γεγονός που ως γνωστό επηρεάζει τον συντελεστή ηχοαπορρόφησης.

Ακουστικό πάνελ – POLYFON – Linear

Τα ηχοαπορροφητικα υλικα POLYFON Linear αποτελούν μία οικονομική λύση για ακουστικά πανελ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες προκειμένου να βελτιώσει τις ακουστικές ιδιότητες του χώρου, μειώνοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις και τα στάσιμα κύματα. Το ακουστικο πανελ POLYFON-Linear  μπορεί με τον τρόπο αυτό να βελτιώσει την ποιότητα του ήχου και να ενισχύσει την σαφήνεια τόσο της ομιλίας όσο και της μουσικής.

Το POLYFON-Linear  συμβάλλει στην ηχοαπορροφηση αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου προσφέροντας μια μοναδική σύγχρονη γραμμική εμφάνιση που ταιριάζει στο οποιοδήποτε δωμάτιο.

Η εγκατάσταση για το  ηχοαπορροφητικό ακουστικό πανελ στον τοίχο, μπορεί να γίνει εύκολα με κόλλα. Η ακουστική πλάκα / ακουστικό πανελ POLYFON-Linear είναι κατασκευασμένη από αφρό πολυουρεθάνης έχει αυτοσβεννύμενο χαρακτηριστικά, σύμφωνα με FMVSS 302.

Η σειρά POLYFON αποτελείτε απο τα ακόλουθα ηχοαπορροφητικά υλικά καθώς και προιόντα για χώρους στούντιο:

  • POLYFON-S – ακουστικό πλαίσιο που συνδυάζει χαρακτηριστικά μέγιστης Ηχοαπορρόφησης και ταυτόχρονα διαθέτει διάχυση του ήχου. Αποτελείται από ηχοαπορροφητική βάση και την προαιρετική Διαχυτική Μεμβράνη (DM).
  • POLYFON-BT – υβριδικό πλαίσιο απορρόφησης χαμηλών συχνοτήτων (μπασοπαγίδα), που συνδυάζει ταυτόχρονα χαρακτηριστικά Ηχοαπορρόφησης & Διάχυσης του ήχου.
  • POLYFON – FP (Foam Pad) – είναι μία αντικραδασμική βάση ηχείων (near field monitor speakers). Παράγεται από υψηλής ποιότητας, αυτοσβηνόμενη, αφρώδη πολυουρεθάνη, σε χρώμα σκούρο γκρι.
  • POLYfon-KiON – αφρώδες κυλινδρικό ακουστικό πανελ που προσφέρει υψηλή ηχοαπορρόφηση σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του εμπνεύστηκε από τον αρχαιοελληνικό κίονα.
  • POLYFON-MB είναι ηχοαπορροφητικά πανελ μικροφώνου, που προσφέρει ακουστική βελτίωση και ηχομείωση σε συνθήκες ηχογράφησης. Προσφέρει δυνατότητα για άμεσες φωνητικές εγγραφές, με μειωμένο περιβαλλοντικό και εξωτερικό θόρυβο.
  • POLYFON-Linear  είναι ένα μοναδικό ακουστικό πάνελ με αυξημένη ηχοαπορρόφηση λόγω του σχήματος Τ και της γραμμικής εμφάνισης που διαθέτει.

Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες, προδιαγραφές και κοστολόγια  στα ηχοαπορροφητικα υλικα POLYFON, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα των ακουστικών μηχανικών μας στο info@alphacoustic.com

Call now button
+30 210 6779 875