Η νέα μας ιστοσελίδα για ηχομονωτικά υλικά

Η νέα μας ιστοσελίδα για ηχομονωτικά υλικά Alphacoustic

Στη νέα ιστοσελίδα μας θα βρείτε νέα ηχομονωτικά υλικά και προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής βελτίωσης, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, ενώ συγχρόνως εξάγονται σε πάνω από 23 χώρες.

Βρείτε εύκολα:

Το ακουστικό προϊόν ή υπηρεσία που ψάχνετε.
Αναλυτικές πληροφορίες και τεχνικά έντυπα για τα ηχομονωτικά μας υλικά.
Videos και φωτογραφίες με τις εφαρμογές της ηχομόνωσης, των ηχομονωτικών υλικών και της ακουστικής βελτίωσης στη βιομηχανία και σε χώρους studio, αμφιθεάτρων και γραφείων.

 

Συμπληρώνοντας 40 έτη εμπειρίας στους κλάδους της ακουστικής, των ηχομονώσεων και των αντικραδασμικών υλικών· στοχεύουμε σε ακόμα περισσότερες λύσεις ηχομόνωσης και ακουστικής βελτίωσης σε κτιριακές και μηχανολογικές εφαρμογές με απαίτηση για ηχομονωτικά υλικά.

Βρισκόμαστε δίπλα σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας, τόσο μέσω της ηλεκτρονικής, όσο και της τηλεφωνικής επικοινωνίας, προσφέροντάς σας τεχνικές προτάσεις και επιλογές σε ηχομονωτικά υλικά για μηχανικούς και εγκαταστάτες με εφαρμογές σε καταστήματα χονδρικού εμπορίου, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακουστικά χαρακτηριστικά των ηχομονωτικών υλικών ή των ηχοαπορροφητικών προϊόντων μας, το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι πάντα στη διάθεσή σας στο tech@alphacoustic.com .

Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube: https://bit.ly/2Dg8Dl6

Call now button
+30 210 6779 875