Νέο έτος με νέα ιστοσελίδα για ηχομονωτικά υλικά

Με χαρά και ενθουσιασμό υποδεχόμαστε το νέο έτος στοχεύοντας σε ακόμα περισσότερες λύσεις ηχομόνωσης και ακουστικής βελτίωσης σε κτιριακές και μηχανολογικές εφαρμογές με απαίτηση για ηχομονωτικά υλικά.

To έτος 2019 αποτελεί το τεσσαρακοστό έτος δραστηριοποίησης μας στους κλάδους της ακουστικής, των ηχομονώσεων και των αντικραδασμικών υλικών.

Γιορτάζουμε αυτόν τον μεγάλο σταθμό με την δημιουργίας νέα ιστοσελίδας με κύριο στόχο την βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας προς τους υφιστάμενους αλλά και τους νέους συνεργάτες μας.
Το νέο έτος μας βρίσκει με νέα ιστοσελίδα, διατηρώντας την προηγούμενη διάταξη και δομή τόσο για τα ηχομονωτικά υλικά όσο και για τις μελέτες ακουστικής.

ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Η νέα ιστοσελίδα, προσφέρει αρκετά περισσότερες δυνατότητες και ένα φιλικό περιβάλλον για άμεση εύρεση του κατάλληλου ακουστικού προϊόντος ή υπηρεσίας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση τόσο στην ηλεκτρονική όσο και στη τηλεφωνικής επικοινωνία μας, προσφέροντας τεχνικές προτάσεις και επιλογές σε ηχομονωτικά υλικά για μηχανικούς, καταστήματα χονδρικού εμπορίου και εγκαταστάτες.

Στη νέα ιστοσελίδα υπάρχει άμεση σύνδεση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδική αναφορά στα video των έργων μας. Με τον τρόπο αυτό η χρήση, η εφαρμογή και η κατανόηση της σημαντικότητας της ηχομόνωσης στη βιομηχανία με ηχομονωτικά υλικά αλλά και της ακουστικής βελτίωσης σε διάφορους χώρους όπως studio, αμφιθέατρα και γραφεία.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/channel/UCVzOlfyyMQ0QOJRaKvFStsw

[elfsight_youtube_gallery id=”10″]

Επίσης έχουν προστεθεί ακόμα περισσότερα τεχνικά έντυπα σχετικά με τα ηχομονωτικά υλικά μας, καθιστώντας έτσι την επιλογή ακόμα ευκολότερη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακουστικά χαρακτηριστικά των ηχομονωτικών υλικών ή των ηχοαπορροφητικών προϊόντων μας, το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας στο tech@alphacoustic.com

Μια νέα ενδιαφέρουσα αναβάθμιση αφορά την παρουσίαση των φωτογραφιών (galleries). Η έκταση που παρουσιάζονται οι φωτογραφίες έχει μεγαλώσει και υπάρχει ευκολία αποτύπωσης και κατανόησης τεχνικών λεπτομερειών που μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμές τόσο κατά την ακουστική μελέτη μιας αίθουσας όσο και κατά την εφαρμογή του έργου. Οι φωτογραφίες αφορούν τόσο τα ηχομονωτικά υλικά όσο και τα προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής βελτίωσης.

Στη νέα ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης μερικά νέα ηχομονωτικά υλικά, τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα ενώ συγχρόνως εξάγονται σε πάνω από 23 χώρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των νέα ηχοαπορροφητικών προϊόντων μας αποτελεί το ALPHAcoustic Ceiling το οποίο είναι ακουστικό πανελ ψευδοροφής με υψηλή ηχο-απορρόφιση και χωρίς εσωτερικό σκελετό.Με τον τρόπο αυτό, αντικαθιστούνται εύκολα και αποδοτικά, υφιστάμενα πλακίδια ορυκτών ινών και συμβατικές πλάκες γυψοσανίδας.

Σεβόμενοι την ιδιοτικότητα των επισκεπτών μας, η νέα μας ιστοσελίδα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις νέες διατάξεις και την πολιτική απορρήτου.

Ευχόμαστε σε όλους τους συνεργάτες μας υγεία και δημιουργικότητα για το 2019 και παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε σχετικά με την εφαρμογή σας.

Call now button
+30 210 6779 875