Ακουστικά Πλαίσια από Ίνες Πολυεστέρα (PET)

ALPHAcousticSonusφelt

ακουστικό σύννεφο πολυεστέρα PET

Το ALPHAcousticSonusFelt είναι ένα ελαφρύ και ημι-άκαμπτο ακουστικό πάνελ από πολυεστερικές ίνες που διαθέτει ηχοαπορροφητικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό ηχοαπορροφητικό υλικό για τη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων με πρωτοποριακό σχεδιασμό και αισθητική. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει υπερ-συμπιεσμένες 100% πολυεστερικές ίνες, που προέρχονται τουλάχιστον κατά 65% από ανακυκλωμένες πλαστικές φυάλες υλικό (PET-flake). Το PET Felt είναι ένα οικολογικό προϊόν καθότι προέρχεται από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά.

Τα ακουστικά πάνελ SonusFelt είναι απόλυτα ασφαλή, μη τοξικά, μη αλλεργιογόνα και μη ερεθιστικά. Είναι ένα ακουστικό προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, ανθεκτικό ακόμα και στην υπεριώδη ακτινοβολία, προσφέρει απορρόφηση των ηχητικών ανακλάσεων, βελτιώνοντας την ακουστική ποιότητα ενός χώρου .

Με τις ακουστικές αυτές πλάκες SonusFelt με πάχος 12 και 24mm, μπορούμε να παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων προϊόντων σε διάφορα σχήματα, σχέδια και μεγέθη. Οι πλάκες μπορούν να καλυφθούν και από τις δύο πλευρές με ένα ειδικό ήχο- διαπερατό ύφασμα, προσφέροντας πολλές χρωματικές επιλογές. Έχοντας την ευελιξία στην τεχνολογία παραγωγής και επεξεργασίας αυτών των πλακών, μπορούμε να εφαρμόσουμε τις πιο απίστευτες ιδέες που μπορείτε να φανταστείτε.

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος: Ακουστικά πάνελ ινών PET
Υλικό: 100% πολυεστερική ίνα (65% ανακυκλωμένη)
Μέγεθος πλάκας: 2440×1220 mm (άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος)
Πάχος: 12 mm και 24 mm
Πυκνότητα: 190 kg/m3 για 12 mm, 125 kg/m3 για 24 mm
Χρώμα: Σκουρο γκρι και λευκό ως στάνταρ
Περιβαλλοντικοί παράγοντες: Δεν περιέχει επικίνδυνα και απαγορευμένα υλικά (VOC, CFC κλπ)
Χαρακτηριστικά: Ασφαλές, μη τοξικό, μη ερεθιστικό και μη αλλεργικό
Ηχοαπορρόφηση: αw=0,25-0,90, εξαρτάται από το πάχος και την απόσταση από τον τοίχο
Επιβράδυνση στην εξάπλωση της φλόγας: MVSS 301
Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875