Ακουστικά Στοιχεία από PET & Μάλλινη Τσόχα

Sonusφelt

ακουστικό σύννεφο πολυεστέρα PET

Το Sonus Pet Felt είναι ένα ελαφρύ και ημι-άκαμπτο ακουστικό πάνελ από πολυεστερικές ίνες που διαθέτει ηχοαπορροφητικές ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό ηχοαπορροφητικό υλικό για τη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων με πρωτοποριακό σχεδιασμό και αισθητική. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει υπερ-συμπιεσμένες 100% πολυεστερικές ίνες, που προέρχονται τουλάχιστον κατά 65% από ανακυκλωμένες πλαστικές φυάλες υλικό (PET-flake). Το PET Felt είναι ένα οικολογικό προϊόν καθότι προέρχεται από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά.

Τα ακουστικά πάνελ SonusFelt είναι απόλυτα ασφαλή, μη τοξικά, μη αλλεργιογόνα και μη ερεθιστικά. Είναι ένα ακουστικό προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής, ανθεκτικό ακόμα και στην υπεριώδη ακτινοβολία, προσφέρει απορρόφηση των ηχητικών ανακλάσεων, βελτιώνοντας την ακουστική ποιότητα ενός χώρου .

Με τις ακουστικές αυτές πλάκες Sonus Felt με πάχος 12 και 24mm, μπορούμε να παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων προϊόντων σε διάφορα σχήματα, σχέδια και μεγέθη. Οι πλάκες μπορούν να καλυφθούν και από τις δύο πλευρές με ένα ειδικό ήχο- διαπερατό ύφασμα, προσφέροντας πολλές χρωματικές επιλογές. Έχοντας την ευελιξία στην τεχνολογία παραγωγής και επεξεργασίας αυτών των πλακών, μπορούμε να εφαρμόσουμε τις πιο απίστευτες ιδέες που μπορείτε να φανταστείτε.

—0—

Τα Sonus Woollen Felt αποτελούν μια εναλλακτική σειρά ακουστικών δημιουργιών με την χρήση ειδικά επεξεργασμένης τσόχας από μαλλί προβάτου (Wool Felt). Το βιομηχανικό αυτό προϊόν προέρχεται από μία βιώσιμη φυσική ίνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των αναρτημένων πλαισίων από την οροφή, τα ενδιάμεσα κατακόρυφα εσωτερικά διαχωριστικά, τα πάνελ τοίχου σε συνδυασμό με άλλα ηχοαπορροφητικά υλικά, την κάλυψη μερικών επιφανειών επίπλων και πολλές άλλες εφαρμογές σύμφωνα με την φαντασία και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Οι φυσικές του ίνες προέρχονται από έναν ταχέως ανανεώσιμο φυσικό πόρο (τρίχωμα που μεγαλώνει φυσικά στα πρόβατα), λόγω της σύστασης του φυσικού μαλλιού αυτό θεωρείται ως βιοδιασπώμενο. O σχεδιασμός εσωτερικών χώρων με φυσικό Wool Felt συμβάλλει στην πράσινη πιστοποίηση κτιρίων LEED© και στην Οικολογική και Περιβαλλοντική Μέθοδο Εκτίμησης κτιρίων BREEAM.

Λόγω των καλών ακουστικών τους ιδιοτήτων, οι δημιουργίες με την χρήση της μάλλινης τσόχας (κετσέ) μπορούν να μειώσουν τις ενοχλητικές αντανακλάσεις θορύβου, βελτιώνοντας την ακουστική άνεση και προσφέροντας ένα καλύτερο ακουστικό περιβάλλον. Τα πλαίσια αυτά μπορούν να παραχθούν σε πάρα πολλά σχήματα και αποχρώσεις (με βάση το πολύ πλούσιο χρωματολόγιό μας), έτσι ώστε να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις κάθε έργου

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος: Ακουστικά πάνελ ινών PET
Υλικό: 100% πολυεστερική ίνα (65% ανακυκλωμένη)
Μέγεθος πλάκας: 2440×1220 mm (άλλες διαστάσεις κατόπιν αιτήματος)
Πάχος: 12 mm και 24 mm
Πυκνότητα: 190 kg/m3 για 12 mm, 125 kg/m3 για 24 mm
Χρώμα: Σκουρο γκρι και λευκό ως στάνταρ
Περιβαλλοντικοί παράγοντες: Δεν περιέχει επικίνδυνα και απαγορευμένα υλικά (VOC, CFC κλπ)
Χαρακτηριστικά: Ασφαλές, μη τοξικό, μη ερεθιστικό και μη αλλεργικό
Ηχοαπορρόφηση: αw=0,25-0,90, εξαρτάται από το πάχος και την απόσταση από τον τοίχο
Επιβράδυνση στην εξάπλωση της φλόγας: MVSS 301
Τύπος Προϊόντος: Μάλλινα Ακουστικά Στοιχεία
Υλικό: 90% Μάλλινη Τσόχα- 10% PL
Φάρδος: 150cm
Πάχος: 3.5/5.5/6.5 mm
Ευφλεκτότητα: Cigarette Test (EN 1021-1) (BS 5852 ign. 0) – Pass
Match Test (EN 1021-2) (BS 5852 ign. 1) – Pass
Classe 1 IM (UNI 9175/1987) – Pass
Σταθερότητα Χρώματος: 4-5 (UNI EN ISO 105 B02)
Περιβαλλοντικοί παράγοντες: Δεν περιέχει επικίνδυνα και απαγορευμένα υλικά (VOC, CFC κλπ)
Χαρακτηριστικά: Ασφαλές, μη τοξικό, μη ερεθιστικό και μη αλλεργικό
Ηχοαπορρόφηση: αw=0.45 (H) (ISO 11654)
Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875