Αρθρωτά Ακουστικά Πάνελ (Παζλ)

ALPHAcoustic – Puzl

ηχοαπορροφητικά πλαίσια μορφή παζλ

Τα ALPHAcoustic – Puzl είναι είναι αρθρωτά ακουστικά πάνελ σε σχήμα παζλ καλυμμένο με ηχοδιαπερατό ύφασμα.

Ο αρθρωτός του σχεδιασμός το καθιστά την τέλεια επιλογή για κάθε σχεδιαστή εσωτερικών χώρων ή τον ακουστικό μηχανικό που θέλει να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη σύνθεση. Το μοναδικό σχήμα του πλαισίου επιτρέπει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας προσωπικής, μινιμαλιστικής σύνθεσης που θα βοηθήσει, όχι μόνο στην αισθητική ενός χώρου αλλά και στο ακουστικό αποτέλεσμα που απαιτείται για κάθε έργο.

Μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στον τοίχο σαν ένα παζλ με ένα απλό σύστημα ανάρτησης στο πίσω μέρος του πλαισίου ή να κρεμαστούν από την οροφή με ρυθμιζόμενα καλώδια.

Ο μοναδικός σχεδιασμός αυτού του ακουστικού πάνελ το καθιστά κατάλληλο για χώρους με στρογγυλά ή ορθογώνια στοιχεία. Επιτρέπει επίσης να έχει ένα ελεύθερο σχέδιο που χωρίς να χρειάζεται να ακολουθεί την αυστηρή γραμμή άλλων δομικών στοιχείων. Αυτό διευκολύνει την εγκατάσταση και την ενσωμάτωση σε ένα ευρύ φάσμα περιοχών καθιστώντας τον συνδυασμό ακουστικών πάνελ PUZL μια αυτόνομη λύση για εγκατάσταση σε τοίχο ή οροφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα σε γραφεία, σε αίθουσες διδασκαλίας και αμφιθέατρα.

Προσφέρει υψηλή ηχοαπορρόφηση στις πιο κρίσιμες ακουστικές επιφάνειες, επομένως όταν τοποθετείται σε επαρκείς ποσότητες, μπορεί να επιλύσει τα αρχιτεκτονικά ακουστικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε ένα χώρο.
Μέσα σε ένα μοτίβο από ακουστικά πάνελ PUZL μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χρώματα της αρεσκείας σας ή ακόμα και τα χρώματα της επωνυμίας ή του οργανισμού σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιτύχετε υψηλό επίπεδο αρχιτεκτονικής ταυτότητας του. Τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά των ακουστικών πάνελ επιτρέπουν 2 επιλογές όσον αφορά τη θέση τους σε ένα σχέδιο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε επαφή μεταξύ τους ή ακόμη και να δημιουργήσουν κενά μεταξύ των ακουστικών πάνελ, ώστε να είναι πιο απλωμένα στην διαθέσιμη επιφάνεια. Στους τεχνικούς καταλόγους παρουσιάζονται μερικές ενδεικτικές ιδέες τοποθέτησης. Μπορείτε να κατεβάσετε τους τεχνικούς καταλόγους των ακουστικών πάνελ PUZL παρακάτω.

Για τη βέλτιστη τεχνοοικονομική λύση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα ακουστικών μηχανικών μας στη διεύθυνση tech@alphacoustic.com,

Τυπική διάμετρος: 700mm
Πάχος: 50, 80.100 mm

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875