Πολυμορφικά Ηχοαπορροφητικά πλαίσια

ALPHAcoustic – Multi

Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ δύο τύπων πλαισίων
με βάση την αισθητική παρουσίασή τους.

ALPHAcoustic – Multi.Ortho
(Ορθογωνική διατομή) 

πολυγωνικό ηχοαπορροφη

Τα ALPHAcoustic – Multi.Ortho είναι ακουστικά πάνελ πολλαπλών δυνατοτήτων με ορθογωνικές διατομές (δωρικό στυλ), τυλιγμένο με ακουστικό–ηχοδιαπερατό ύφασμα.

Βασικές διαστάσεις: 82 x 66 x 5 cm (διαφορετικές διαστάσεις και πάχος μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν αιτήματος).

ALPHAcoustic – Multi.Tondo
(Καμπύλη διατομή) 

polygoniko ixoaporrofitiko kampylogrammo

Τα ακουστικά πλαίσια ALPHAcoustic – Multi.Tondo διαθέτουν εκλεπτυσμένο καμπύλο σχεδιασμό: παρουσιάζουν αρμονικές καμπύλες που αποπνέουν άνεση, ασφάλεια, οικειότητα και χαλάρωση.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Αρμονικές καμπύλες που αποπνέουν άνεση, ασφάλεια, οικειότητα και χαλάρωση.
  • Προσφέρουν ακουστική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου.
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης σε όλους τους χώρους διαβίωσης.

Τυπικές Διαστάσεις: 82 x 65 x 5 cm (διαφορετικά σχήματα, διαστάσεις και πάχος μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν αιτήματος).

Τα πλαίσια ALPHAcoustic – Multi προσφέρουν μείωση των ενοχλητικών ηχητικών ανακλάσεων και καλύτερο ακουστικό περιβάλλον, βελτιώνουν την εσωτερική ακουστική και αναβαθμίζουν αισθητικά τον οποιοδήποτε χώρο, καθώς μέσω της μεγάλης γκάμας υφασμάτων διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων.

Είναι εντελώς τυλιγμένα με ηχοαπορροφητικό ύφασμα και κατασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές, ώστε να είναι σε θέση να μειώνουν τις ενοχλητικές ανακλάσεις του θορύβου, να βελτιώνουν την εσωτερική ακουστική και να ελαχιστοποιούν τον χρόνο αντήχησης.

Προσφέρουν υψηλή ευελιξία εγκατάστασης, μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και μπορούν να επενδυθούν εξωτερικά με διάφορους τύπους υφάσματος και να προσαρμοστούν στις αισθητικές ανάγκες κάθε έργου. Με το ακανόνιστο σχήμα του, το πλαίσιο αυτό προσφέρει απόλυτη δημιουργική και εκφραστική ελευθερία.

Λόγω του υψηλού δείκτη απορρόφησης ήχου (αS), τα πλαίσια μπορούν να επιτύχουν μέγιστη ηχοαπορρόφηση σε κάθε ζώνη συχνοτήτων. Ο συντελεστής ηχο- απορρόφησης (αS),υπολογίζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 354:2003 και ISO 11654:1997 ανάλογα με το εσωτερικό ηχοαπορροφητικό υλικό που χρησιμοποιείται.

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875