Ακουστικές δημιουργίες με μάλλινη τσόχα

ALPHAcousticWoollen

εξαγωνικά μάλλινα πλαίσια

Το ALPHAcoustic – Woollen είναι μια νέα σειρά ακουστικών δημιουργιών με την χρήση ειδικά επεξεργασμένης τσόχας από μαλλί προβάτου (Wool Felt). Το βιομηχανικό αυτό προϊόν προέρχεται από μία βιώσιμη φυσική ίνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των αναρτημένων πλαισίων από την οροφή, τα ενδιάμεσα κατακόρυφα εσωτερικά διαχωριστικά, τα πάνελ τοίχου σε συνδυασμό με άλλα ηχοαπορροφητικά υλικά, την κάλυψη μερικών επιφανειών επίπλων και πολλές άλλες εφαρμογές σύμφωνα με την φαντασία και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Οι φυσικές του ίνες προέρχονται από έναν ταχέως ανανεώσιμο φυσικό πόρο (τρίχωμα που μεγαλώνει φυσικά στα πρόβατα), λόγω της σύστασης του φυσικού μαλλιού αυτό θεωρείται ως βιοδιασπώμενο. O σχεδιασμός εσωτερικών χώρων με φυσικό Wool Felt συμβάλλει στην πράσινη πιστοποίηση κτιρίων LEED© και στην Οικολογική και Περιβαλλοντική Μέθοδο Εκτίμησης κτιρίων BREEAM.

Λόγω των καλών ακουστικών τους ιδιοτήτων, οι δημιουργίες με την χρήση της μάλλινης τσόχας (κετσέ) μπορούν να μειώσουν τις ενοχλητικές αντανακλάσεις θορύβου, βελτιώνοντας την ακουστική άνεση και προσφέροντας ένα καλύτερο ακουστικό περιβάλλον. Τα πλαίσια αυτά μπορούν να παραχθούν σε πάρα πολλά σχήματα και αποχρώσεις (με βάση το πολύ πλούσιο χρωματολόγιό μας), έτσι ώστε να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις κάθε έργου.

Οι δυνατότητες εφαρμογών περιορίζονται μόνο από τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Οι κύριες ακουστικές δημιουργίες μας με Wool Felt είναι οι ακόλουθες:

ALPHAcoustic Woollen.Wall

επιτοίχια μάλλινα πάνελ

Επιτοίχιο ακουστικό σύστημα διαθέσιμο σε διάφορες διαστάσεις και σχήματα, ικανοποιώντας τις αισθητικές και ακουστικές ανάγκες κάθε χώρου. Οι ακουστικές αυτές δημιουργίες τοποθετούνται στον τοίχο μέσω της αυτοκόλλητης ταινίας που διατίθεται στο πίσω μέρος της μάλλινης τσόχας.

ALPHAcoustic Woollen.Fly

μάλλινο σύννεφο κίτρινο

Αιωρούμενα από την οροφή μέσω ειδικού εύκαμπτου συστήματος ανάρτησης, που μπορούν να προσφέρουν ηχοαπορρόφηση από ψηλά, τόσο ως ένα αντικείμενο είτε ως ομάδα, με πολύχρωμη και σύγχρονη αισθητική.

ALPHAcoustic Woollen.Diviso

συρόμενα διαχωριστικά

Αναρτημένο ακουστικό διαχωριστικό στοιχείο σχεδιασμένο για να παρέχει ποικίλους βαθμούς ιδιωτικότητας και ευέλικτη διαμερισματοποίηση χώρου με οπτικό και ακουστικό διαχωρισμό. Ταυτόχρονα διατηρεί την αίσθηση του ανοιχτού χώρου.

Ακολουθούν οι βασικοί τύποι

ALPHAcoustic-Woollen.Diviso:

ALPHAcoustic
Woollen.Diviso.F

Σταθερό ακουστικό διαχωριστικό που αναρτάται μέσω ειδικού εύκαμπτου συστήματος ανάρτησης από την οροφή.

συρόμενα διαχωριστικά γραφέιου
ALPHAcoustic
Woollen.Diviso.S

Συρόμενο σύστημα διαχωρισμού. Περιλαμβάνει σύστημα κύλισης (έως 5 οδηγοί) και είναι μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για αλλαγή διαστάσεων χώρων.

συρόμενα διαχωριστικά
ALPHAcoustic
Woollen.Blind

Περιστρεφόμενες κάθετες ηχοαπορροφητικές περσίδες από μάλλινη τσόχα που μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά από διαφανείς γυάλινες επιφάνειες, προσφέροντας βελτίωση της ακουστικής και της ιδιωτικότητας από εξωτερικούς παράγοντες.

ακουστικές περσίδες

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας μας, μπορεί επίσης να σχεδιάσει και να παράγει λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Καθώς η μάλλινη τσόχα είναι ένα φυσικό υλικό μπορούν να παρατηρηθούν τυχόν μικρές ανομοιομορφίες στη μορφή και στις διαστάσεις.

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σύνθεση:: 90% WO – 10% PL
Τυπικό πάχος: 3.5/5.5/6.5 mm
Φάρδος: 150cm
Ηχοαπορρόφηση: αw=0.45 (H) (ISO 11654)
Ευφλεκτότητα: Cigarette Test (EN 1021-1) (BS 5852 ign. 0) – Pass
Match Test (EN 1021-2) (BS 5852 ign. 1) – Pass
Classe 1 IM (UNI 9175/1987) – Pass
Σταθερότητα Χρώματος: 4-5 (UNI EN ISO 105 B02)
Οδηγίες φροντίδας:
Χρωματική ομοιότητα: Η μάλλινη τσόχα είναι φυσικό υλικό και η χρωματική παραλλαγή αποτελεί απόδειξη της φυσικής της προέλευσης.
Γι ‘αυτό το λόγο, οι χρωματικοί κωδικοί του προϊόντος είναι ενδεικτικοί.
Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875