Ακουστικά Πλαίσια με Ηχοδιαπερατό Ύφασμα

ALPHAcousticFabric

Η σειρά ακουστικών πλαισίων τυλιγμένων με ηχοδιαπερατά υφάσματα ALPHAcoustic Fabric προσφέρει ευέλικτες λύσεις στα προβλήματα ακουστικής χώρου, αυξάνοντας την ηχοαπορρόφηση, μειώνοντας τον χρόνο αντήχησης και αποτρέποντας τη δημιουργία στάσιμων κυμάτων. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η παραγωγικότητα προσφέροντας ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας και διαβίωσης. Είναι κατασκευασμένα από άκαμπτο εσωτερικό σκελετό και καλύπτονται με ακουστικό ύφασμα που διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα και ποιότητες ή προσαρμοσμένες εικόνες και σχέδια όπως εταιρικά λογότυπα, φωτογραφίες κλπ. (βλ. ALPHAcoustic CL Fabric Κατάλογος Ακουστικών Υφασμάτων)

 

Κατηγορίες προϊόντων ALPHAcousticFabric:

Προσπαθώντας να επιτύχουμε τον καλύτερο συντελεστή απορρόφησης του ήχου λαμβάνοντας υπόψη και περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, μπορούμε να επιλέξουμε διάφορους τύπους εσωτερικών ακουστικών υλικών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον πυρήνα του πλαισίου. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης σε όλο το φάσμα των ακουστικών συχνοτήτων, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 354.2003 και ISO 11654.1997.

Για όσους αναζητούν ακουστικά πάνελ με ελάχιστο πάχος και εκλεπτυσμένες καμπύλες χωρίς να θυσιάσουν τις ακουστικές ιδιότητες, δημιουργήσαμε τη νέα σειρά Slim Line.

 

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875