Συνύπαρξη ακουστικής και φωτισμού

Ακουστικά Πλαίσια Οροφής με Περιμετρικό Φωτισμό

ALPHAcousticPerix

ixoaporrofitiko me perimetriko fotismo

Τα ακουστικά-φωτιστικά πλαίσια ALPHAcousticPerix.Fos είναι μια νέα σειρά ακουστικών πλαισίων που συνδυάζουν την ακουστική με το φωτισμό. Αναρτώνται οριζόντια από την οροφή και είναι καλυμμένα στο κεντρικό τους τμήμα με ακουστικό ηχοδιαπερατό ύφασμα, πίσω από το οποίο κρύβεται το κυρίως ηχοαπορροφητικό υλικό. Διαθέτουν περιμετρικό γραμμικό σύστημα φωτισμού από ειδικό προφίλ αλουμινίου (επώνυμης εταιρείας) που επιτρέπει έμμεσο ανακλώμενο φωτισμό. Στόχος τους είναι όχι μόνο να παρέχουν εξαιρετική ακουστική, αλλά να προσφέρουν στον αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και στους συμβούλους φωτισμού ολοκληρωμένες ακουστικές και φωτιστικές λύσεις, οι οποίες να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Λόγω των ιδιαίτερων ηχοαπορροφητικών χαρακτηριστικών τους, μειώνουν τις ενοχλητικές ηχητικές ανακλάσεις και το φαινόμενο της αντήχησης, βελτιώνοντας την ακουστική εσωτερικών χώρων και προσφέροντας ένα καλύτερο ακουστικό περιβάλλον.

Υπάρχουν τρία είδη Perix με τα ίδια ακουστικά χαρακτηριστικά,
τα οποία παρουσιάζουν διαφορετική αισθητική αναφορικά με τη γεωμετρία τους:

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την ακουστική δωματίων από το 1980, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό σύστημα που ανταποκρίνεται στις φωτιστικές και ακουστικές ανάγκες του κάθε χώρου

Τεχνικά Έντυπα

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875