Συνύπαρξη ακουστικής και φωτισμού

Ακουστική Φωτιζόμενη Οροφή

ALPHAcoustic – Sky.Fos

Φωτιστικό ηχοαπορροφητικό πλαίσιο οροφής

Τα ακουστικά-φωτιστικά πλαίσια ALPHAcousticSky.Fos είναι μια νέα σειρά ακουστικών πάνελ που συνδυάζει ακουστική με φωτισμό (χωρίς να αποκλείεται και η ενσωμάτωση ενός μεγαφωνικού συστήματος). Αυτά τα ακουστικά πλαίσια αναρτώνται οριζόντια από την οροφή. Τα κρυμμένα φωτιστικά LED υψηλής έντασης, διαχέουν ομοιόμορφα το φως στο εξειδικευμένο φωτοδιαπερατό ύφασμα της μπροστινής επιφάνειας. Περιμετρικά διαθέτουν ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου.

Στόχος τους είναι όχι μόνο να παρέχουν εξαιρετική ακουστική, αλλά να προσφέρουν στον αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων, στους μηχανικούς συμβούλους φωτισμού και στους ηλεκτρακουστικούς συμβούλους ολοκληρωμένες ακουστικές και φωτιστικές λύσεις.

Υπάρχουν δύο είδη Sky.Fos, τα οποία αναφορικά με τη γεωμετρία τους παρουσιάζουν διαφορετική αισθητική με τα ίδια ακουστικά χαρακτηριστικά :

Ορθογωνική μορφή

φωτιστικό ηχοαπορροφητικό πάνελ οροφής ορθογώνιο

ALPHAcoustic – Sky.Fos.Rec

Πολυγωνική μορφή

φωτιστικό ηχοαπορροφητικό πάνελ οροφής πολύγωνο

ALPHAcoustic – Sky.Fos.Poly

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την ακουστική δωματίων από το 1980, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό σύστημα που ανταποκρίνεται στις φωτιστικές και ακουστικές ανάγκες του κάθε χώρου.

Προαιρετικά , έχουμε την δυνατότητα να ενσωματώσουμε ένα κρυφό μεγαφωνικό σύστημα για να προσφέρουμε μια ΟΛΙΣΤΙΚΗ προσέγγιση και να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απαιτήσεις σε φως και ήχο του χώρου, αλλά και τις μουσικές προτιμήσεις του χρήστη.

Τεχνικά Έντυπα

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875