Συνύπαρξης Ακουστικής και Φωτισμού

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
ΝΕΑ ΠΤΥΧΩΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

ALPHAcousticiN.Fos

πλαίσιο με μεταλλικό ύφασμα

Τα ALPHAcousticiN.Fos είναι μια νέα σειρά ακουστικών πάνελ με μια μοναδική καινοτόμο πτυχωτή αισθητική.

Τα πλαίσια αυτά καλύπτονται με ένα πολύ καινοτόμο/ έξυπνο ύφασμα το οποίο στην ύφανση του περιέχει νήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, που του επιτρέπουν να διατηρεί το «τσαλακωμένο» σχήμα του. Το πρωτοποριακό αυτό μεταλλικό ύφασμα διαθέτει μια φωτο-διαπερατότητα, που του δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως φωτιστικό σώμα.

Παράλληλα με το φώς το ύφασμα αυτό αφήνει και τον ήχο να εισέλθει στο εσωτερικό του και να απορροφηθεί από τις ειδικές ηχοαπορροφητικές πλάκες που βρίσκονται κατάλληλα στερεωμένες στο εσωτερικό του και οι οποίες δεν επηρεάζουν την φωτιστική λειτουργία αυτού.

Η επεξεργασία του γίνεται με το χέρι, δημιουργώντας μοναδικές, δυναμικές, γλυπτές επιφάνειες που θυμίζουν ένα βραχώδες τοπίο, ή μια φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Στο εσωτερικό του, με κατάλληλη υποδομή προσαρμόζονται τα φώτα LED που μπορούν να καλύπτουν  τις ανάγκες φωτισμού κάθε εφαρμογής. Ανάλογα με το σχήμα του, εσωτερικά υπάρχει κατάλληλο πλαίσιο και υποδομή για τη σωστή συγκράτηση ολόκληρης της κατασκευής.

Τα ALPHAcousticiN.Fos μπορεί να παραχθεί σε διαφορετικά σχήματα και διαστάσεις με διαφορετικές προδιαγραφές φωτισμού. Η ελαστικότητα του μεταλλικού υφάσματος καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ακανόνιστων πτυχώσεων που προσδίδουν ποικίλες φωτεινές ανακλάσεις.

Με ένα ελαφρύ τσαλάκωμα, δημιουργείται ένα τρισδιάστατο εφέ με πρωτοποριακή αισθητική. Το ειδικό αυτό μεταλλικό ύφασμα μπορεί να εκτυπωθεί σε οποιοδήποτε χρώμα και μοτίβο.

Οι δυνατότητες εφαρμογής περιορίζονται μόνο από τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για την ακουστική δωματίων από το 1980, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό σύστημα που ανταποκρίνεται στις φωτιστικές και ακουστικές ανάγκες του κάθε χώρου.

Τεχνικά Έντυπα

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875