Ηχοαπορροφητικά Πλαίσια με Φωτισμό

ALPHAcousticFos

Τα ακουστικά-φωτιστικά πλαίσια ALPHAcousticFos είναι μία νέα σειρά ακουστικών πάνελ που συνδυάζουν ακουστική με φωτισμό. Διαθέτουν ηχοδιαπερατό ακουστικό ύφασμα και είναι εξοπλισμένα εσωτερικά με αφανή συστήματα φωτισμού νέας τεχνολογίας που επιτυγχάνουν την ομοιόμορφη διάχυση του φωτός.

Στόχος τους είναι όχι μόνο να παρέχουν εξαιρετική ακουστική, αλλά να προσφέρουν στον αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και στους μηχανικούς συμβούλους φωτισμού ολοκληρωμένες ακουστικές και φωτιστικές λύσεις.

Λόγω των ιδιαίτερων ηχοαπορροφητικών χαρακτηριστικών τους, μειώνουν τις ενοχλητικές ηχητικές ανακλάσεις και το φαινόμενο της αντήχησης, βελτιώνοντας την ακουστική εσωτερικών χώρων και προσφέροντας ένα καλύτερο ακουστικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, μπορούν να καλύψουν τις φωτιστικές ανάγκες κάθε χώρου.

Συνύπαρξη Ακουστικής και Φωτισμού:

Σε περιπτώσεις όπου οι απαιτήσεις για βελτίωση της ακουστικής χώρων είναι υψηλότερες από τις απαιτήσεις για μεγάλες φωτιζόμενες επιφάνειες, τα ακουστικά-φωτιστικά πάνελ ALPHAcoustic – Fos μπορούν να συνδυαστούν με τα καθαρά ακουστικά ηχοαπορροφητικά πάνελ ALPHAcoustic – Fabric, τα οποία διαθέτουν παρόμοια αισθητική.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι δυνατός ο συνδυασμός με ορθογώνια/πολύγωνα/κυκλικά ακουστικά πλαίσια διαφορετικών διαστάσεων που καλύπτονται στην εξωτερική τους επιφάνεια από μεγάλη ποικιλία ακουστικών υφασμάτων. (ανατρέξτε στον κατάλογο ακουστικών υφασμάτων ALPHAcoustic-CL).

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875