Διαχυτές ήχου:

ALPHAcoustic – City

Οι διαχυτές ήχου ALPHAcoustic – City με την εντελώς πρωτοποριακή σχεδίαση τους επιτυγχάνουν αποτελεσματική ομοιόμορφη διάχυση των πρώτων ανακλάσεων και συνεισφέρουν στην επίτευξη διάχυτου ήχου στον χώρο.

ixodiaxitis qrd 2d black

Η πρωτοποριακή σχεδίαση του δισδιάστατου διαχυτή ALPHAcoustic – City βασίστηκε στη θεωρία της δισδιάστατης ακολουθίας τετραγωνικών υπολοίπων της θεωρίας αριθμών με μετατόπιση φάσης. Παρουσιάζουν μικρή ηχοαπορρόφηση.

Παράγονται από υψηλής πυκνότητας, λευκή πολυστερίνη αλλά κι εναλλακτικά από γραφιτούχα συμπαγή πολυστερίνη τύπου Neopor®.

Χρώμα : Λευκό & γραφιτούχο γκρι. Μπορεί να βαφεί με υδατοδιαλυτά χρώματα από τον πελάτη σε διάφορες αποχρώσεις .

Τοποθετείται εύκολα σε τοίχους και οροφές με τη χρήση κόλλας χωρίς διαλυτές, με παράλληλη μηχανική στερέωση. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε τυποποιημένες ψευδοροφές 60 x 60 cm, ανάμεσα στα τυποποιημένα μεταλλικά προφίλ. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η χρήση ενός πρόσθετου επιπέδου διαστάσεων 59 x 59 cm (ελάχιστη απόσταση της ψευδοροφής από την οροφή: 40cm).

Οι διαχυτές ALPHAcoustic – City  είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν με την ίδια κατεύθυνση διατηρώντας ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Διαστάσεις: 55 x 55 x 13 cm (Μ x Π x Y)

– Ομοιόμορφη διάχυση ήχου
– Πολύ μικρό βάρος
– Οικονομικό
– Δυνατότητα τοποθέτησης σε σκελετό ψευδοροφών

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875