Διαχυτές Ήχου

ALPHAcoustic – City Wood

ksilinos diaxitis ixou

Η πρωτοποριακή σχεδίαση του ALPHAcousticCity Wood βασίστηκε στη θεωρία της δισδιάστατης ακολουθίας τετραγωνικών υπολοίπων της θεωρίας αριθμών με μετατόπιση φάσης. Οι τρισδιάστατοι ξύλινοι ηχοδιαχυτές με την τρισδιάστατη κοπή του κάθε πύργου επιταχύνουν αποτελεσματική ομοιόμορφη διάχυση των πρώτων ανακλάσεων και συνεισφέρουν στην ομοιόμορφη διάχυση ήχου στον χώρο αποκλείοντας την δημιουργία ηχητικών σκιών.

Aισθητική του από πραγματικό ξύλο που το κάνει εφαρμόσιμο σε σαλόνια, χώρους hi-end, home studios και κάθε πιθανό χώρο όπου η ακουστική είναι εξίσου σημαντική με την αισθητική παράμετρο.

Οι διαστάσεις του είναι 60x60x9.6cm αλλά αποτελείται από 2 τεμάχια τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν το ένα μέσα στο άλλο για εύκολη μεταφορά. Μπορεί να βαφεί με λούστρο, σε διάφορες αποχρώσεις. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται η ζεστασιά της ξύλινης υφής με τα φυσικά νερά του ξύλου.

Η διαμόρφωση του ύψους και τη κλίσης αυτών έχει μελετηθεί με ειδικό ακουστικό πρόγραμμα για βελτίωση της κατανομής της ηχητικής ενέργειας στον χώρο.

Φωτογραφίες Εφαρμογών

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875