Προϊόντα Αρχιτεκτονικής Ακουστικής – ALPHAcoustic

Κατηγορίες Προϊόντων

Η AΛΦΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ συνδυάζει την τεχνική εμπειρία και επιστημονική γνώση των μηχανικών της, η οποία είναι εξειδικευμένη στον τομέα της αρχιτεκτονικής ακουστικής από το 1978. Τα προϊόντα αρχιτεκτονικής ακουστικής ALPHAcoustic μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε σύνθετα αρχιτεκτονικά σχέδια, όπου η ηχητική ποιότητα αποτελεί βασικό παράγοντα του τελικού αποτελέσματος.

Η σειρά ALPHAcoustic αποτελείται από μεγάλο αριθμό διαφορετικών λύσεων για ηχοαπορρόφηση ενός χώρου. Διαθέτουμε ορθογωνικά και κυκλικά ηχοαπορροφητικά πάνελ μεταβλητού πάχους αλλά και πιο ιδιαίτερα σχήματα όπως κυματοειδή ηχοαπορροφητικά πάνελ. Επίσης υπάρχει αυξημένος αριθμός λύσεων για αρχιτεκτονική ακουστική σε γραφεία τόσο για διαχωρισμό μεταξύ των γραφείων όσο και για τοποθέτηση σε τοίχους και οροφή.

Όλα τα ηχοαπορροφητικά προιόντα ALPHAcoustic και η σειρά με τα ηχοαπορροφητικά πάνελ σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα. Εξάγονται σε ένα δίκτυο συνεργατών σε 25 χώρες τους οποίους υποστηρίζουμε με τη σωστή επιλογή της κατάλληλης λύσης για κάλυψη των προδιαγραφών της ακουστικής του έργου.

Το ίδιο ισχύει και τα πιο εξειδικευμένα προιόντα της σειράς ALPHAcoustic όπως οι διαχυτές ήχου και οι μπασοπαγίδες. Τα συγκεκριμένα προιόντα χρησιμοποιούνται κυρίως σε στουντιο μουσικής που απαιτούν πολύ υψηλού επιπέδου ακουστική για μίξη και ηχογράφηση. Συγκεκριμένα έχουμε αναπτύξει μεγάλη εμπειρία σε επιλύσεις και βελτιώσεις ακουστικής σε μικρά οικιακά στούντιο με λύσεις DIY για εύκολη τοποθέτηση.

Επίσης τα ηχοαπορροφητικά προιόντα για αρχιτεκτονική ακουστική βελτίωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς τόσο στο δωμάτιο παραγωγής όσο και στο vocal booth που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία διαφημιστικών spot.

Τέλος μεγάλο εύρος εφαρμογής για αρχιτεκτονική ακουστική με τα προιοντα ALPHAcoustic προσφέρεται σε χώρους πολλαπλών χρήσεων. Οι χώροι αυτοί υπάρχουν τόσο σε ξενοδοχεία, σε χώρους άθλησης, σε χώρους παρουσιάσεων αλλά και σε πολυχώρους τέχνης όπως galleries.

Για προσαρμοσμένες λύσεις στις ανάγκες του χώρου σας και για τη σωστή επιλογή των προϊόντων μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας: tech@alphacoustic.com.

 

 

 

 

 

Share with:
Call Now Button+30 210 6779 875