Συνεργασία με Wave Music Centre στην Μάλτα

Η Alpha Acoustiki είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Wave Music Centre στη Μάλτα. Είναι πολύ θετική εξέλιξη για την εταιρεία μας αφού αυτή η συνεργασία θα προωθήσει περαιτέρω τις λύσεις ηχομόνωσης και ακουστικής στην Μάλτα.

Η Wave Music Center ιδρύθηκε το 2001 και η εταιρεία απογειώθηκε ως κέντρο διδασκαλίας και πάροχος Backline στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο διευθύνων σύμβουλος είναι ο Benedict Galea ο οποίος την έχει τρέξει από τα πρώτα χρόνια. Ο Benedict είναι γνωστός ως ένας από τους κορυφαίους ντόπιους ντράμερ. Σπούδασε στο Berklee College και με τον αείμνηστο Mark Craney του Jethro Tull ενώ ζούσε στην Αμερική.

Η Wave Music προσπαθεί πάντα να επιτύχει την πλήρη ικανοποίηση των πελατών και να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας στη μουσική βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: http://www.wavemusicmalta.com/index.jsp

H νέα συνεργασία στοχεύει στην επέκταση του δικτύου μας στη Μάλτα προσφέροντας την εμπειρία μας σε λύσεις ηχομόνωσης, ακουστικής και αντικραδασμικής προστασίας . Οι λύσεις ηχομόνωσης και ακουστικής έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε πολλά έργα σε όλο τον κόσμο και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με τη Wave Μusic Centre θα ενισχύσει περαιτέρω αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα ηχομονώσεων και ακουστικής ή το δίκτυο διανομής μας σε όλο τον κόσμο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@alphacoustic.com

Call now button
+30 210 6779 875